HEERLIJK HUIS MET HEEL VEEL RUIMTE!

Onder aanbieding
Omschrijving

HEERLIJK HUIS MET HEEL VEEL RUIMTE!

Huis - Breitungen Südharz

***IN OPTIE***

Dit zalige huis heeft heel veel ruimte, een grote tuin, een immense schuur en is heerlijk gelegen in het knusse natuurdorpje Breitungen Südharz, aan de rand van de bossen en de bergen. Zeer centraal gelegen in Middenduitsland, midden in de natuur, en toch op nog geen 10 minuten afstand van snelweg A38, dus zeer goed bereikbaar!

Het heerlijk grote huis heeft een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en heeft dus zeer goede afmetingen met een mogelijke beschikbare woonoppervlakte van maar liefst 120 m2. Hier heeft u dus echt alle ruimte. Verder is er nog een separaat huisje met water en stroom, diverse aanbouw met stallen en schuren en een immense schuur van maar liefst 250 m2! Daar kunt u dus ook van alles ondernemen.

Het geheel staat op eigen grond van circa 900 m2 dus u heeft een zalige tuin met een heerlijke relax- en lounge-ruimte buiten. Het geheel ligt aan de rand van het dorp en enigszins verhoogd gelegen dus heerlijk uitzicht over de omgeving. Het dorpje kent alleen bestemmingsverkeer want er gaat maar één rustige weg het dorp in en uit. Alle rust en ruimte dus.

Overdracht via Duitse notaris met volledige aankoopbegeleiding van een Nederlandse makelaar, Duits-sprekend. U wordt bij het gehele proces geholpen en ondersteund. Overname van de gehele inboedel en inventaris (inclusief aanwezige bouwmateriaal zoals schroten en isolatiemateriaal) tegen vergoeding is ook bespreekbaar.

De hoeve staat op ongeveer 900 m2 eigen grond. Waarop een authentiek vakwerkhuis staat met op de eerste etage drie slaapkamers en een gameroom. Welke in 2019 zijn gerenoveerd en voorzien van kunststofkozijnen met driedubbelglas en elektrische verwarming. Op de begane grond is de renovatie nog in volle gang, waarbij de woonkamer voor ruim 60% af is. Nieuwe allesbrander wel aanwezig maar nog niet aangesloten.

Keuken en badkamer moeten nog aangepakt worden. Keuken (witte landelijk) is wel al aanwezig maar staat in opslag op eigen terrein. Aangrenzend aan het vakwerkhuis bevindt zich een studio welke nu in gebruik is als woongelegenheid. Hier bevindt zich ook een prima douche met een nieuwe 80-liter boiler en ruimte voor een tweepersoonsbed en keuken. Toiletvoorziening bevindt zich in het woonhuis. In principe is alles reeds woonklaar of in ieder geval bewoonbaar.

Op het terrein zijn tevens drie stallen welke nu als opslag worden gebruikt. Vanuit hier loop je door naar het achterste gedeelte van je erf met een grote tuin met veranda en toegang tot een gigantische hooischuur met verdiepingen van ruim 16 meter x 10 meter. Alle stallen en schuur zijn opgebouwd uit stenen muren, gedekt met pannen.

Het erf ligt hoger dan de achtergelegen straat waardoor je veel privacy geniet en een panoramisch uitzicht hebt vanuit alle kanten!

 

Locatie

Breitungen is een dorp (496 inwoners) in de Südharz. De boerenhoeve is vanaf de Nederlandse grens ongeveer 4 uur rijden, en ligt in een prachtige omgeving met heuvels en bossen waar je volop kunt wandelen en fietsen(mountainbiken). Door de geweldige bergpaden en haarspeldbochten is het gebied erg geliefd bij motorrijders en wielrenners.

Sangerhausen, Nordhausen en Stolberg zijn mooie plaatsen om te bezoeken. In de directe omgeving ligt de Episodischer See, het mooie dorp Questenberg en Roßla met een natuurbad.

Grote steden als Leipzig en Berlijn bereik je binnen een 1 tot 2,5uur rijden. Met een goeie 3 uurtjes rijden zit je in Praag. Zowel in de winter als zomer is er voldoende te doen in de omgeving of helemaal niets en lekker tot rust komen. Voor de ski liefhebbers bevinden zich de skipistes op ongeveer 50 min. rijden.

Vanaf de boerenhoeve loop je door het dorp rechtstreeks het woud in. Ook bevinden zich in het dorpje een natuurpad, kiosk/eetgelegenheid (met Freibad!) waar er van alles wordt georganiseerd voor de dorpsbewoners.

Boodschappen doet men in het nabij gelegen dorpje, waar zich grote supermarkten als de Penny, Aldi en de Edeka bevinden. Ook kan je een lekker broodje worst kopen bij HANS WURST, verse wokgerechten afhalen bij Ambia ASIA of grill gerechten en pizza bij RO Grill. Genoeg keuze dus.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD ***

 

Vraagprijs: 59.500,- euro

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 3-12-20  Plaatsingscode: PK-BR-HS-214
Object kenmerken
  • Huis