HEERLIJK HUISJE IN HET GROEN!

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK HUISJE IN HET GROEN!

Huis - Sondershausen

*** PUUR NATUUR ***

U zit hier helemaal privé, heerlijk verscholen in het groen, omgeven door bomen en bosschages en toch vlakbij het stadshart van het gezellige plaatsje Sondershausen. Uw eigen natuurparadijsje met schattig piepklein huisje op eigen grond van bijna 800 m2 groot.

Het huisje heeft water en stroom en er zit zelfs een toilet. Het moet mogelijk zijn hier ook een kleine douche te realiseren. Het huisje is piepklein maar wel gezellig en heeft een heerlijk overdekt terras. Alles een beetje verhoogd gelegen zodat u mooi uitzicht over uw eigen tuin heeft.

De tuin biedt een variëteit aan groen, van fruitbomen tot bloembedden en van moestuin tot bomen en bosschages. Door de vele begroeiïng zit u hier heerlijk beschut in alle rust met volop privacy. Het is daadwerkelijk een lusttuin.

Het geheel is goed te bereiken via de doorgaande weg van Sondershausen naar Badra en Kelbra, waar trouwens een heerlijk groot meer is. Vanaf de doorgaande weg is het een paar tientallen meters over een klein landweggetje naar het kavel. U kunt de auto tot pal aan het kavel rijden en daar ook laten staan.

De tuin zelf is licht hellend maar er zijn ook vlakke stukken. Er zijn mooie open plekken zodat u de gehele dag zon heeft. Maar ook schaduwrijke plekjes door de vele bomen. Al met al is het een lust voor het oog, het is zeer zeker een prachtige tuin.

Het huisje is klein en beslaat eigenlijk één ruimte. Maar door het plaatsen van een bedbank komt u al een heel eind. En het heerlijk beschutte en overkapte terras biedt uitnodigend plaats aan heel wat fijne uurtjes genieten.

Vanaf het huisje is het met de auto zo’n 5 minuutjes naar het centrum van Sondershausen, te voet een halfuurtje en met de fiets nog geen 10 minuten. Aan de rand van de stad, vlakbij het huisje, zit een groot winkelcentrum met supermarkt en winkels.

Sondershausen is eigenlijk het middelpunt van Duitsland en ligt geografische gezien precies in het midden van het land. Van hieruit kunt u overal naar toe, Berlijn, Praag en ga zo maar door.  Via de B4 zit je binnen 20 minuten op snelweg A38.

Deze heerlijke tuin kan dus een prima uitvalspunt zijn voor vele tripjes en uitstapjes. Maar heerlijk de hele dag genieten op de tuin is ook mogelijk. Het uitzicht verveelt nooit!

Het is eigen grond (recreatieve bestemming), in volledig eigendom, overdracht via notaris. Geen huisnummer, geen inschrijving.

 

Koopprijs: 19.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.600,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 29.900,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 31-01-2024  Plaatsingscode: PK-SD-HS-612

 

 

Object kenmerken
  • Huis