Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis - Wanfried, Hessen

***VERKOCHT***

Deze fraaie houten blokhut-bungalow ligt zalig privé op een groot stuk eigen grond van ca. 3.200 m2 op de berg van Wanfried, een populaire bestemming en gezellig plaatsje in Hessen, op nog geen 3,5 uur rijden van de Nederlandse grens. Vakantiehuisjes en onroerend goed zijn hier erg geliefd.

Deze bungalow ligt helemaal verscholen in het groen waardoor u veel privacy heeft. Van buren heeft u hier geen last. Het huisje is goed te bereiken via een onverharde weg de berg op. Dit is met een normale personenauto prima te doen. U heeft eigen parkeerplaatsen langs het weggetje en eventueel kunt u natuurlijk ook binnen het hek parkeren op eigen grond.

Het vakantiehuisje heeft twee verdiepingen met boven de woonkamer en keuken en een leuk terras rondom. Hier kijkt u zo de bossen in of u heeft uitzicht over de omgeving van Wanfried, een uitzicht dat nooit gaat vervelen.

De benedenverdieping is via een trap binnen te bereiken maar ook buitenom via het grote terras beneden buiten. Daar heeft u een heerlijke beschutte zithoek, een slaapkamer en toilet. Inbouw van een douche is mogelijk.

Het geheel ziet er verzorgd uit maar heeft links en rechts wel wat liefde en aandacht nodig. Dat is ook de reden dat de eigenaar wil verkopen, hij komt er te weinig en heeft er eigenlijk geen tijd meer voor. Het is een gezellige houten blokhut met die typische Duitse sfeer, waar u zich meteen thuis voelt.

De houten blokhut is gebouwd op een stenen fundament met goede fundering. Ook het dak is in orde. Voor de verwarming is er een gastank van 2.000 liter maar u kunt natuurlijk ook een andere vorm van verwarming realiseren. Stroom komt momenteel via zonnepanelen met accu’s waarvan twee panelen op het dak zijn gemonteerd en 2 nieuwe panelen nog aangesloten moeten worden.

In de grond zit een grote watertank (die gevuld wordt via regenwater) en er is nog een extra grote nieuwe watertank bijgekocht. Alles is werkend aanwezig dus u heeft gewoon water en stroom, volgens de eigenaar, die dat ook graag nog wel wil uitleggen op locatie.

Al met al is het een heerlijke bungalow op een gewilde locatie, midden in de natuur en zalig rustig op de berg van Wanfried. Wel is het een Hanglage en dat betekent dat de grond schuin afloopt. Maar er zijn overal leuke hoekjes en plekjes met ruimte zat om te genieten.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-09-22  Plaatsingscode: PK-WF-HS-429-B2

Object kenmerken
  • Huis