HEERLIJK KAVEL MIDDEN IN NATUUR

€ 30.000,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK KAVEL MIDDEN IN NATUUR

Huis - Wanfried, omgeving

*** UNIEK PLEKJE ***

Midden op de berg, omgeven door natuur, en met een heerlijk vrij uitzicht, ligt dit fraaie kavel eigen grond van ca. 1.500 m2, in volledig eigendom. Met twee jachthutten dus u kunt hier een heerlijke tijd doorbrengen. In alle rust en met veel ruimte.

In de directe nabijheid van het gezellige plaatsje Wanfried in Hessen, goed bekend bij veel Nederlanders en met alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden aanwezig. Het geheel biedt veel mogelijkheden, voor iedereen, nabij veel wandelroutes.

Het object is goed te bereiken met een doorsnee personenauto. Bij het huisje is er parkeergelegenheid binnen of buiten het hek. Het geheel ligt in een heuvelachtig gebied, grenzend aan bossen en landerijen, niet ver van de grens Hessen met Thüringen.

Het is een zalige omgeving met weids uitzicht en heerlijk rustig. Stilte alom, rust en ruimte vindt u hier. Het kavel ligt geheel afgeschermd van de buitenwereld, dus heerlijk privé en met volop privacy. Het zijn eigenlijk twee boshutjes, waarvan een het hoofdverblijf is. In totaal 4 slaapplaatsen. Grootste hut is ongeveer 4 bij 4 meter en kleine hut is ongeveer 3 bij 1,5 meter.

Het is een echt trekkersverblijf, er zijn nu geen voorzieningen zoals stroom en water, wel een generator, gasaansluiting om iets te koken, wateropslagtank en een chemisch toilet. Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen; voorbereiding is al aanwezig. De volledige inboedel inclusief zitgrasmaaier blijft achter bij verkoop.

Voor water en stroom bestaan er simpele oplossingen die makkelijk te realiseren zijn. U kunt regenwater opvangen in een of meerdere 1.000 liter IBC-vaten. Van daaruit kunt u stromend water realiseren voor gootsteen, wc of douche. U kunt ook nog makkelijk waterzuivering plaatsen, daarvoor bestaan tegenwoordig aparte waterzuiveraars.

Ook stroom kunt u makkelijk zelf opwekken via zonnepanelen, slechts een paar zijn al toereikend (350 Watt). Dat kunt u opslaan en omvormen door een professionele Bluetti portable powerstation (4.800 Watt). Deze kunt u thuis ook al opladen en eenvoudig meenemen.

Deze oplossingen bij elkaar kosten nog geen tienduizend euro. Het installeren hoeft ook niet al te ingewikkeld te zijn. Daarmee realiseert u wel meteen een groot stuk comfort en een aanzienlijke waardevermeerdering. Dan bent u volledig zelfvoorzienend.

Het is een zalige plek midden in de natuur en eigenlijk uniek door z’n ligging op een berg en in en om bossen met heerlijke uitzichten en vooral rust, ruimte en stilte. Dit is puur natuur, en dan ook nog voor een redelijk normale prijs. Het ligt ook nog eens vlak bij en meer met zwemgelegenheid.

Het rustige weggetje ernaartoe wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer, voor de paar andere huisjes die verderop her en der op de berg staan. Dit zijn er maar een paar. Het is dan ook beslist geen parkje maar een losse verzameling van enkele zelfstandige kavels in eigen bezit.

Qua mobiele telefonie is er goed bereik. Terwijl u hier toch midden in de natuur zit, met bomen, bossen, heuvels, bergen, velden en landerijen. U komt hier volledig tot rust. Met toch alle faciliteiten binnen handbereik in het gezellige stadje Wanfried.

Wacht niet te lang, want dit soort objecten komt niet al te vaak voorbij. In een gewild gebied, op een prachtige locatie, volledig zelfvoorzienend te maken en geheel in eigen bezit, in totaal 1.500 m2 eigen grond. Vraag snel een bezichtiging aan.

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.400,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 41.200,- euro. 

 

NB > dit object staat hier op de website in de stille verkoop en is niet voor iedereen zichtbaar. Het staat dus niet openbaar vermeld. Dit is om de eerste geïnteresseerden op de wachtlijst voor Wanfried een eerste kans en gelegenheid te bieden. Op 23 augustus 2023 komt deze plaatsing openbaar op de website.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 09-08-2023  Plaatsingscode: PK-SD-MP-570

 

 

Object kenmerken
  • Huis