HEERLIJK PLEKJE TUSSEN LANDERIJEN

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK PLEKJE TUSSEN LANDERIJEN

Huis - Holzsussra

*** LEKKER RUSTIG ***

Meer dan 5.700 m2 eigen grond koopt u hier waarop een oud tuinhuisje staat en een schuurtje, uw eigen tuinparadijsje midden in de landerijen van het Helbetal, rond het kleine stadje Ebeleben, waar alle faciliteiten en voorzieningen zijn.

Het geheel staat aan de rand van het dorpje Holzsussra, zodat het goed met de auto bereikbaar is. U zit hier midden in de velden, met volledig vrij uitzicht en rondom zon en natuur. Tegen de avond lopen hier de reeën en hertjes over het veld.

Het is een heerlijk plekje, zonder directe buren dus u heeft hier volop privacy en toch dicht bij de lokale bewoning. Er is geen water en stroom maar dat valt goed op te lossen. Eenvoudig regenwater opvangen of een bron slaan.

En stroom via zonnepanelen of een Bluetti krachtstation. Dan bent u hier volledig onafhankelijk van anderen, geheel off-grid. Het huisje verkeert niet in allerbeste staat en het dak moet meteen aangepakt worden. Maar dat is allemaal goed te doen.

Er is nog een schuurtje en een ouderwets wc-hok buiten. Daar kunt u prima een composttoilet realiseren en zelfs een douche maken. Dat kan tegenwoordig allemaal heel eenvoudig. Uiteraard is het allemaal wel een beetje primitief maar dat heeft juist z’n charme.

Het gaat hier om de locatie, een zalig plekje, helemaal alleen tussen de velden. U kunt hier uren, ja, zelfs dagen wandelen in een gevarieerde omgeving. Velden en landerijen worden afgewisseld door bossen, heuvels en dalen. Dichtbij zijn diverse bossen.

En, wat zo heerlijk is, u komt helemaal niemand tegen. Wie hier gaat wandelen of mountainbiken, is vaak helemaal alleen. En dat werkt zo rustgevend. Ook heerst hier nog rust en stilte, je hoort gewoon helemaal niets. Geen verkeer, geen brommers, geen radio’s, geen vliegtuigen, gewoon niets.

Ook zijn de nachten nog donker en als het bewolkt is ’s nachts, is het ook werkelijk aardedonker. Bij maan zie je de sterren en voel je je heel klein als je naar dat grote planetarium kijkt. Het is hier gewoon nog heerlijk rustig, zalig genieten.

Grijp nu deze kans en koop hier meer dan 5.700 m2 voor een spotprijs, met uw eigen huisje midden in de landerijen.

 

Koopprijs: 19.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.800,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-02-2024  Plaatsingscode: PK-HS-HS-615

Object kenmerken
  • Huis