HEERLIJK VAKANTIEHUIS DIRECT WOONKLAAR

€ 90.000,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK VAKANTIEHUIS DIRECT WOONKLAAR

Huis - Rossla, Südharz

*** KANT-EN-KLAAR!!! ***

Dit kleine maar knusse en veelzijdige vakantiehuis biedt verrassend veel ruimte en is geheel woonklaar en direct te betrekken. Niet alleen dus als vakantiehuis maar ook als permanent woon-adres of als verhuur-investering.

Het staat aan de rand van het kleine plaatsje Rossla, aan de voet van de Harz, met directe aansluiting op snelweg A38 en alle faciliteiten voorhanden zoals winkels en supermarkten. Vlakbij is het grote meer van Kelbra en het Kyffhäuser Naturpark.

Het geheel beschikt over een leuke tuin, niet te klein maar vooral ook niet te groot. Je kan er in ieder geval de hele dag van de zon genieten. Via een poort kan je vanaf de straat de tuin bereiken met de auto en er staat ook nog een opgeknapte schuur.

Het huis zelf is verrassend veelzijdig ingericht met veel slaapplekken. Dit kunt u zo laten maar u kunt de indeling uiteraard ook wijzigen. Alles is de laatste jaren opgeknapt en gemoderniseerd. U hoeft hier dus niet meer aan de slag.

Beneden vindt u een kleine kamer met twee eenpersoonsbedden, een keuken van alle gemakken voorzien, een badkamer met toilet, wastafel en douche en dan nog een gezellige woonkamer met eettafel.

Boven heeft u een slaapkamer met tweepersoonsbed, een bedstee met dubbelbed en dan nog een woon-etage met ook nog twee slaapplekken. In totaal zijn er nu zeker acht slaapplekken maar, zoals gezegd, dat kunt u ook wijzigen.

Het is een fijn knus huis, alles fris en keurig. Nu kopen, betekent dit voorjaar al genieten of verhuren.

 

Vraagprijs: 90.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.700,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 104.500,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-03-2024  Plaatsingscode: PK-RL-HS-618

Object kenmerken
  • Huis