HEERLIJK VAKANTIEHUISJE MET TUIN

€ 19.950,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK VAKANTIEHUISJE MET TUIN

Huis - Hergisdorf

*** GEBRUIKSKLAAR! ***

Nu kopen, is nog deze zomer genieten van uw eigen heerlijke vakantiehuisje, met zalige tuin en fraai uitzicht. Er is water en stroom en de nodige meubels en inventaris, dus u kunt er direct in!

Alles is gedateerd en achterhaald maar wel met liefde onderhouden. Het ziet er dan ook allemaal goed verzorgd uit. En is dat nou niet juist de charme van zo’n huisje, een beetje terug in de tijd?

U kunt hier onbezorgde dagen doorbrengen, zomer en winter, en u heeft toch de voordelen van een klein beetje sociale controle. Het geheel ligt op een kleinschalig parkje.

Allemaal huisjes in volledig eigendom, dus alle eigenaren zorgen dan ook goed voor hun eigen tuin en huisje. Water en stroom wordt onderling verrekend.

Dit huisje ligt ongeveer in het midden en is zowel van boven als van beneden te bereiken. Het geheel loopt namelijk een beetje schuin omhoog.

Beneden aan de straatkant kunt u parkeren en via een klein paadje omhoog.

Of u rijdt direct omhoog met de auto langs de velden over een onverharde weg en dan met een smal paadje omlaag lopen.

De tuin is ongeveer 400 m2 groot en dat is net mooi genoeg. Een grotere tuin betekent meer onderhoud en veel snoeien en maaien.

Dat is niet handig als u het enkel gebruikt als vakantiehuisje. Dan wilt u genieten, op het terras zitten en een lekker glaasje drinken.

Het huisje is overzichtelijk en biedt een zalig groot terras, een woonkamer met bedstee (hoe leuk is dat?!) en daarachter het keukentje en de badkamer.

Meer heeft u ook eigenlijk niet nodig want het leven speelt zich hier toch voornamelijk buiten af.

Hergisdorf ligt aan de oostkant van de Harz en vlakbij Lutherstadt Eisleben. Ook niet veraf de grote meren van het Seegebiet Mansfelder Land.

De snelwegen A38 en A71 zijn goed en snel bereikbaar waardoor u een snelle verbinding met Nederland heeft.

Wacht niet te lang, dit soort objecten komen niet al te vaak meer voorbij.

 

Koopprijs: 19.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.600,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 13-06-2023  Plaatsingscode: PK-HD-HS-556

Object kenmerken
  • Huis