HEERLIJK VAKANTIEHUISJE OP MOOIE PLEK

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK VAKANTIEHUISJE OP MOOIE PLEK

Huis - Helbra

*** SPOTPRIJS!!! *** Dit is een kleine maar zalige recreatiebungalow, oud maar in goed onderhouden staat en direct gebruiksklaar. U kunt dus meteen intrekken en een zalige vakantie vieren! Op een mooi plekje met blijvend vrij uitzicht over de velden. Er is water en stroom (water zomerleiding). Het geheel wordt in complete staat verkocht, dus inclusief inventaris en meubilair.

Het piepkleine huisje heeft een heerlijk terras, woonkamer met bedbank, een klein slaapkamertje en een klein keukentje die recent gemoderniseerd is. Beneden is het toilet en douche- en wasgelegenheid. Er is ook nog een opslagruimte. Het geheel staat op eigen grond van circa 570 m2 in de gemeente Helbra-Benndorf, aan de oostkant van de Harz.

Het is daar een kleine verzameling van allerlei huisjes en bungalows, deels op pachtgrond en deels in volledig eigendom. Deze circa 10 huisjes staan allemaal op eigen grond en zijn dus volledig eigendom, overdracht via notaris. Wel hebben de eigenaren het water en de stroom gezamenlijk geregeld en moet u dus 1 x per jaar de meterstanden doorgeven en afrekenen. Om mee te doen moet u de eerste keer een waarborgsom betalen van circa 100 euro.

De tuin is via een gemeenschappelijk pad te bereiken tussen de huisjes door. Wel wordt van u verwacht dat u meehelpt met het bijhouden (maaien) van dit gezamenlijke pad. Als u dat niet wilt, moet u het afkopen met een paar tientjes. De auto kunt u langs het onverharde weggetje parkeren, wat goed bereikbaar is met een normale personenauto. Van daar is het nog geen 200 meter lopen naar het huisje. U heeft een zalig grote tuin, met daarin ook nog een schuurtje wat recent opgetrokken is.

Het is uiteraard ook mogelijk om een tent of iets dergelijks op eigen grond te plaatsen. Het terrein is zowel via Helbra als via Benndorf te benaderen. In Helbra zit een grote supermarkt vlakbij.

 

Koopprijs NU: 12.500 euro.

Eenmalige servicekosten: 995,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-06-21  Plaatsingscode: PK-HA-HS-260

Object kenmerken
  • Huis