HEERLIJK VAKANTIEHUISJE OP MOOIE PLEK

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJK VAKANTIEHUISJE OP MOOIE PLEK

Huis - Helbra, Benndorf

***WEER BESCHIKBAAR***

Dit is een kleine maar zalige recreatiebungalow, in goed onderhouden staat en direct gebruiksklaar. U kunt dus meteen intrekken en een zalige vakantie vieren! Op een mooi plekje met blijvend vrij uitzicht over de velden. Er is water en stroom (water zomerleiding). Het geheel wordt in complete staat verkocht, dus inclusief inventaris en meubilair.

Het piepkleine huisje heeft een heerlijk terras, woonkamer met bedbank, een klein slaapkamertje en een klein keukentje die recent gemoderniseerd is. Beneden is het toilet en douche- en wasgelegenheid. Er is ook nog een opslagruimte. Het geheel staat op eigen grond van circa 570 m2 in de gemeente Helbra-Benndorf, aan de oostkant van de Harz.

De tuin is via een gemeenschappelijk pad te bereiken via de bovenkant of anders langs de velden aan de benedenkant. De auto kunt u langs het onverharde weggetje parkeren, wat goed bereikbaar is met een normale personenauto. Van daar is het nog geen 200 meter lopen naar het huisje. U heeft een zalig grote tuin, met daarin ook nog een schuurtje in aanbouw.

Het is uiteraard ook mogelijk om een tent of caravan op eigen grond te plaatsen. Het terrein is zowel via Helbra als via Benndorf te benaderen. In Helbra zit een grote supermarkt vlakbij.

 

*** DIT OBJECT IS WEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs NU: 12.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 995,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-21  Plaatsingscode: PK-HA-HS-242

Object kenmerken
  • Huis