HEERLIJK VRIJSTAAND HUIS – SPOTGOEDKOOP!

Onder aanbieding
Omschrijving

HEERLIJK VRIJSTAAND HUIS – SPOTGOEDKOOP!

Huis - Gerbstedt, Südharz

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit leuke huisje is geheel vrijstaand, heeft blijvend vrij uitzicht, eigen grond van circa 1.500 m2 en is ook nog eens spotgoedkoop, wat wil je nog meer?! Het staat enige jaren leeg maar er is nog stroom dus u kunt direct aan de slag met opknappen.

Het ligt in een klein gehucht behorende tot het stadje Gerbstedt, wat deel uitmaakt van het Landkreis Mansfeld-Südharz, Sachsen-Anhalt. Het is heerlijk rustig landelijk gelegen, in een gevarieerd en afwisselend gebied. U zit hier vlakbij de Harz, maar ook niet ver van Halle, Leipzig en Maagdenburg.

Absoluut een leuk object, voor een totale spotprijs. Goedkoper bestaat niet! Naast het woonhuis zijn er diverse schuren, aanbouwsels en opstallen. Van de circa 1.500 m2 eigen grond is er ongeveer de helft bruikbaar en vlak, de rest is een schuin oplopende berg, een zogenaamde Hanglage.

Uiteraard is het een serieuze opknapper maar daar is de prijs ook naar. Momenteel is geen aanvullende informatie aanwezig en zijn ook geen binnenfoto’s beschikbaar. NB > de huidige prijsstelling geldt nu voor een beperkte periode en kan op een later tijdstip wellicht hoger uitvallen.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 12.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-01-21  Plaatsingscode: PK-EB-HS-218
Object kenmerken
  • Huis