Heerlijk vrijstaand huisje met grote tuin

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

Heerlijk vrijstaand huisje met grote tuin

Huis - Rottleben

Dit is toch wel echt een heerlijk huisje! Op meer dan 1.000 m2 eigen grond, heerlijk verscholen in het groen, uw eigen paradijsje. Volledig vrijstaand en met uitzicht over de landerijen en aan de andere kant de heuvels van het Kyffhäuser Naturpark. U zit hier ook vlakbij het gezellige stadje Bad Frankenhausen, met winkels en uitgaansgelegenheden.

Makkelijk qua bereikbaarheid want pal langs de doorgaande weg dus u rijdt zo met uw auto uw eigen kavel op. De auto rijdt u tot aan het huisje, hoe handig is dat?! Achter het huisje loopt een nieuw aangelegd fietspad, bestemd voor toeristische doeleinden. Het gaat dus echt wel leven hier, deze omgeving. Maar vooralsnog zit u in heerlijke rust, met overal ruimte om u heen.

Het huisje is in goede staat en redelijk goed onderhouden. Totale woonoppervlakte is ongeveer 40 m2 en u heeft ook nog eens een zalig buitenterras van ongeveer 7 m2, als balkon, met een klein toegangstrapje. Onder het huisje is ook nog ruimte. Binnen is er een woongedeelte, met apart keukentje en badkamer met wc. Ook is er een ruime hal.

Wie houdt van eenvoud en gemak, kan hier zo terecht. Ingrijpend renoveren of alles opknappen, is hier niet nodig. Wel is alles gedateerd en kan een likje verf gebruiken. Maar in principe kunt u er zo in. Het huisje is gebouwd in 1971.

 

Vraagprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-06-19  Plaatsingscode: PK-BF-SK-029
Object kenmerken
  • Huis