Heerlijke bosbungalow midden in natuur

€ 14.000,- k.k.
Omschrijving

Heerlijke bosbungalow midden in natuur

Huis - Breitungen Südharz

Dit is een heerlijk huisje midden in de natuur. Het staat op een zalig plekje in de bossen van Breitungen Südharz, half op een berg gelegen. U moet dus wel een stukje lopen over een trappetje naar uw eigen paradijsje, maar dan zit u ook op een unieke locatie, midden tussen de bomen en – voor het oog – helemaal alleen. Volop privacy dus, met alleen maar rust, ruimte en stilte om u heen.

Het natuurhuisje staat in de omgeving van het dorp Breitungen in de Südharz. Al midden in de natuur dus, en toch niet ver van de bewoonde wereld. Aansluiting op snelweg A38 ongeveer tien minuten met de auto. U heeft dus alles binnen handbereik. Eigenlijk is dit een ideaal stekje, volop natuur en stilte. En toch met faciliteiten en inkoopsmogelijkheden dichtbij.

De bungalow staat half bovenop een berg en u moet dus een stukje lopen via een klein trappetje. Het staat op eigen grond van ongeveer 600 m2 en rondom heeft u alleen maar groene natuur en bomen. Wie van beslotenheid houdt, zit hier goed. De woonkamer van de bungalow loopt over in het houten terras en u heeft dus een heerlijke leefruimte.

De woonkamer heeft een prachtige houten parketvloer en een gezellige houtkachel. Daarnaast heeft de houten bungalow een centrale verwarming op gasflessen. Er zit een ruime keuken in en nog een grote zijruimte, wat u kunt kunt gebruiken als eethoek of extra woonkamer. Uiteraard is er een slaapkamer met uitzicht de bossen in. Verder een badkamer met douche en toilet.

Er is water (zomerleiding) en stroom, en een Klärgrube voor de afwatering. Uiteraard zijn er enige onderhoudspuntjes maar over het algemeen is dit een geheel gebruiksklare bungalow, waar u meteen van kunt genieten en vakantie kunt vieren.

 

Vraagprijs: 14.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-06-19  Plaatsingscode: PK-BR-HS-025
Object kenmerken
  • Huis