HEERLIJKE BUNGALOW NABIJ MEER KELBRA

€ 20.000,- k.k.
Omschrijving

HEERLIJKE BUNGALOW NABIJ MEER KELBRA

Huis - Kelbra

***VERKOCHT***

Deze bungalow staat op eigen grond van in totaal meer dan 3.000 m2 (waarvan een deel boskavel) en heeft een heerlijk uitzicht op Kelbra en het nabijgelegen meer. Oorspronkelijk is het een stuwmeer maar tegenwoordig zijn er ook veel toeristische activiteiten, waaronder een camping en wat Gaststättes.

Het plekje is goed aan te rijden met een normale personenwagen. Ook ligt het niet ver af van snelweg A38 en heeft u dus een goede aansluiting met Nederland. Het kavel loopt deels schuin omhoog waardoor u een schitterend uitzicht over de omgeving heeft.

De bungalow heeft een terras, aansluiting met stroom en water, houtkachel en beneden heeft u nog een eigen garage.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 20.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-03-20  Plaatsingscode: PK-KA-SE-129
Object kenmerken
  • Huis