Herenhuis in oude stijl nabij Eisleben

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Herenhuis in oude stijl nabij Eisleben

Huis - Lutherstadt Eisleben

Dit oude Duitse herenhuis of Gutshaus is in 1903 gebouwd met alle pracht en praal van die tijd. Het staat in het hart van een klein dorpje, oostelijk van Lutherstadt Eisleben. Het dorpje zelf heeft nog geen 200 inwoners en is dus erg klein. Beeldbepalend is dan ook dit prachtige gebouw, midden in het dorpshart.

Het ligt op eigen grond van ongeveer 1.000 m2 en dan is er ook  nog eens 2.500 m2 weide beschikbaar. Volop ruimte dus en ideaal geschikt als hotel, pension, bed and breakfast, motorhotel, atelier of wat dan ook. Momenteel is het pand in gebruik voor overnachtingen. Een groot gedeelte is al opgeknapt maar er is altijd ruimte voor verbetering.

In Duitsland bestaat de mogelijkheid om zeer voordelig kredieten en subsidies los te krijgen voor opknappen van oude beeldbepalende panden. En dit monument is natuurlijk een schitterend tijdsvoorbeeld en staat dan ook onder Denkmalschutz. Maar dat kan alleen maar voordelen opleveren en staat garant voor ondersteuning.

Het huis heeft 25 kamers, een balzaal en verdere schitterende ruimtes en details. In de Oostduitse DDR-tijd was het pand in gebruik als Kulturhaus voor het volk. De laatste tien jaar is het door een particulier opgeknapt. Wordt u de volgende eigenaar van dit landhuis?

 

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis