HOEKHUIS IN STADSHART OUD PLAATSJE

€ 80.000,- k.k.
Omschrijving

HOEKHUIS IN STADSHART OUD PLAATSJE

Huis - Nordhausen

Midden in het centrum van dit leuke oude stadje, staat dit statige vakwerkhuis, met achter een grote binnenhof en schuren. Dit biedt enorm veel mogelijkheden. Het pand verkeert momenteel in een renovatieproces.

In de koopprijs zijn inbegrepen een bedrag van 24.000 euro voor bouwaanvraag met bouwtekeningen en een aanvraag voor het ombouwen van de schuur met nieuwe aanbouw.

Het geheel bevindt zich in een stadje in de Landkreis Nordhausen. Het staat op eigen grond van ca. 425 m2 dus u heeft alle ruimte, midden in de stad. Het woonhuis heeft zeker 160 m2 aan beschikbare woonruimte. De schuurt meet 180 m2 bebouwde oppervlakte in totaal.

 

Vraagprijs: 80.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-03-2023  Plaatsingscode: PK-BL-HS-501

Object kenmerken
  • Huis