Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Sondershausen

***IN OPTIE***

SPOTGOEDKOPE KLEINE BUNGALOW

Deze leuke kleine bungalow ligt helemaal verscholen in het groen, half schuin hoog op een fraaie helling in de directe omgeving van Sondershausen, het middelpunt van Duitsland. U heeft hier de kans om een zalig plekje te realiseren, tegen relatief weinig geld.

Dit grote stuk recreatiegrond van meer dan 1.250 m2 ligt aan de uiterste rand van Sondershausen, met fraai en blijvend vrij uitzicht over de omgeving. Het ligt weliswaar aan de doorgaande weg naar Bad Frankenhausen maar het is min of meer gesitueerd tussen twee prachtige natuurgebieden in, dus overal bossen en bergen. Aan de achterkant loopt u zo de velden in.

Het is van beneden benaderbaar met een eigen inrit en dan loopt het schuin omhoog. Daar loopt een veldweggetje waardoor het kavel ook aan de bovenkant ontsloten is. U zit min of meer tussen de Possen en de Windleite en verderop is het Kyffhäuser Naturpark en het meer van Kelbra. Ook goed bereikbaar via snelweg A38 en Sondershausen is sowieso een mooie stad.

Het kavel is volledig begroeid en overwoekerd dus u zult wel wat moeten snoeien. Er staat een oud tuinhuisje wat u wellicht weer kunt opknappen. Er is stroom en vroeger was er ook water maar dat zult u nu opnieuw moeten (laten) aanleggen. Directe buren heeft u niet want de twee naastgelegen kavels (links en rechts) zijn verlaten. U zit hier dus heerlijk rustig.

Volgens opgave van de oude eigenaren moet er nog zelfs krachtstroom zijn, net als water (via twee tappunten op het kavel) en ook nog zelfs een bron met waterpomp. Daar zult u echter zelf proefondervindelijk achter moeten komen. Het kavel is afgeschermd door middel van een hek. Dit is een mooi plekje wat alleen maar in waarde kan stijgen.

Het is recreatiegrond (of eigenlijk zelfs landbouwgrond) maar in ieder geval geen bouwgrond. Ook geen adres of inschrijving bij gemeente mogelijk. Bouw uitbreiden of volledig nieuw bouwen zal niet mogen. Maar wat denkt u van een camper op het terrein? Of een leuke pipowagen erbij? Het is een zalig plekje!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-02-22  Plaatsingscode: PK-SH-HS-353-A

Object kenmerken
  • Huis