HUIS AAN DORPSRAND MET UITZICHT

Onder aanbieding
Omschrijving

HUIS AAN DORPSRAND MET UITZICHT

Huis - Kelbra

***IN OPTIE***

Dit oude grote woonhuis staat op een heerlijk rustig plekje, helemaal aan de dorpsrand, met vrij uitzicht over de velden, direct naast de begraafplaats en vlakbij de dorpskerk. Het is geheel vrijstaand en heeft rondom een leuke ruime tuin. U heeft dus wel de voordelen van enige sociale controle en eventueel wat aanspraak in de buurt, maar u zit toch helemaal vrij en volledig privé.

Het woonhuis is royaal van afmetingen, heeft zeker 7 kamers en een geschatte woonoppervlakte van zo’n 180 m2. Dan heeft u nog rondom de heerlijke plekjes van de tuin waar u overal vrij kunt zitten of tuinieren. Het grote pluspunt is natuurlijk het heerlijke uitzicht, aan de ene kant over de velden en aan de andere kant over het deels lager gelegen dorp. U heeft hier een zalig vergezicht!

Het huis moet opgeknapt worden maar daar is de prijs natuurlijk ook naar. Er is een oude keuken en dito badkamer, dus de basisvoorzieningen zijn er, maar wel heel gedateerd en deels vervuild. Het pand staat nog volledig vol en wordt ongeruimd overgedragen. Maar u heeft hier dan een huis voor een koopje, op eigen grond van bijna 500 m2, op een gunstige locatie vlakbij de Harz en aansluiting op snelweg A38.

Het geheel ligt nabij het meer van Kelbra, gunstig gesitueerd tussen Nordhausen, Sangerhausen, Sondershausen en Bad Frankenhausen. Centraal in Middenduitsland, midden in een zeer afwisselend en gevarieerd landschap. Het huis wordt verkocht onder toezicht van overheidsinstanties dus een snelle levering is uitgesloten. Houdt u daar a.u.b. rekening mee. Ook daar weer is mede de lage prijs op gebaseerd.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 22.000 euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-07-21  Plaatsingscode: PK-BA-GB-272

Object kenmerken
  • Huis