HUIS DIRECT WOONKLAAR OP HUURKOOP

€ 30.000,- k.k.
Omschrijving

HUIS DIRECT WOONKLAAR OP HUURKOOP

Huis - Sondershausen

*** MET AANBETALING ***

Dit grote woonhuis heeft heel veel ruimte en een forse besloten tuin annex binnenhof. Makkelijk te bereiken door de grote poort. Gelegen in het dorpshart van een klein plaatsje in de omgeving van Sondershausen. Pal tegenover de kerk. Op eigen grond van ca. 425 m2. Onlangs geheel gerenoveerd.

Er is water, stroom, afwatering; alles volledig nieuw geïnstalleerd. Deels centrale verwarming en verder een gezellige houtkachel. De badkamer is volledig nieuw en de keuken is ook direct gebruiksklaar. U kunt hier eigenlijk direct wonen.

Er zijn meerdere kamers dus ruimte zat! Verder is er een gezellige hof en tuin, die helemaal doorloopt naar achteren. U zit hier heerlijk beschut en volledig privé. Dit huis is ideaal om zelf in te wonen, te gebruiken als vakantiehuis of om te verhuren.

Gelegen in het dorpje Immenrode, behorend tot de gemeente Sondershausen, in Thüringen, Middenduitsland. Nu op huurkoop verkrijgbaar, met een aanbetaling van dertigduizend euro en de restsom in maandelijkse bedragen van 500 euro.

 

Aanbetaling: 30.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Over een periode van 8 jaren een maandelijkse afbetaling van 500 euro.

Voor wettelijke Nebenkosten wordt een bedrag van ca. 100 euro per maand berekend.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-06-2023  Plaatsingscode: PK-IR-KH-548

Object kenmerken
  • Huis