HUIS + GARAGE – GOEDKOPER BESTAAT NIET!

Onder aanbieding
Omschrijving

HUIS + GARAGE – GOEDKOPER BESTAAT NIET!

Huis - Berga, Südharz

*** UIT VERKOOP ***

Dit leuke kleine huis staat aan een oude winkelstraat en loopt naar achteren door, waar aan de andere straat een grote werkplaats annex garage staat. Allemaal heel oud, niet onderhouden en gedateerd. Maar wel met de mogelijkheid tot opknappen en renoveren.

En dat alles voor de absolute bodemprijs van 7.500 euro!

Hiervoor krijgt u een oude winkel met boven woonruimte, een klein open binnenhofje en dan aan de achterkant een grote opslagruimte annex werkplaats of garage. Gelegen nabij het stadje Berga (Landkreis Mansfeld-Südharz).

Centraal gelegen in Middenduitsland, goed bereikbaar door de nabijgelegen snelweg A38 (Hannover/Kassel – Halle Leipzig Dresden). U zit vlakbij de snelweg en toch ook heel dicht bij de natuur van de Harz. Ook vlakbij het meer van Kelbra.

De oude winkel annex woning heeft een bebouwde oppervlakte van circa 60 m2 met een pui-frontbreedte van 6.5 m. De schuur annex werkplaats achter heeft een bebouwde grondoppervlakte van circa 80 m2. Het geheel staat op eigen grond van ongeveer 175 m2.

 

*** DIT OBJECT IS HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 7.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-01-21  Plaatsingscode: PK-KA-HS-219
Object kenmerken
  • Huis