Huis in bos met tuin, schuur, binnenhof

Verkocht
Omschrijving

Huis in bos met tuin, schuur, binnenhof

Huis Verkocht - Helbedündorf

VERKOCHT

Dit is een mooi object, gelegen in een klein dorpje midden in de bossen van Helbedündorf, Thüringen. Het ligt helemaal aan de dorpsrand, dus geen directe buren aan de ene kant en aan de andere kant heeft iemand zijn atelier. Ideaal gelegen dus, met uitzicht op de bossen en eigenlijk volledig vrij, met volop privacy.

Het geheel omvat een woonhuis met serre, een mooi binnenhof, een grote poort waar een heerlijke zithoek is gerealiseerd, een grote schuur met volop ruimte en een tuin met plateaus, omdat deze schuin omhoog loopt. U zit aan de rand van het dorp met zalig uitzicht op de bomen en bossen. Echt een mooie plek dus, voor eigenlijk heel weinig geld.

U komt binnen via een deur in de grote poort. Daarachter is een leuke zithoek met zicht op uw eigen binnenhof. Rechts is een gezellige serre aan het huis gebouwd, waar het zomer en winter goed toeven is. Daarachter ligt een kamer die in gebruik was als slaapkamer. Hier vindt u ook een badkamer met ligbad en wc, Verder op de eerste verdieping een kleine keuken, de woonkamer en een bergruimte.

Boven vindt u drie slaapkamers van redelijk goede afmetingen en nog een douchecabine met wastafel en toilet. Overal in het huis is centrale verwarming via een oliegestookte installatie. Op zolder vindt u een redelijk goede ruimte die dienst kan doen als twee extra slaapkamers, of één hele grote slaapkamer. Eigenlijk heeft u in totaal dus maar liefst zeven kamers tot uw beschikking!

Dat betekent heel veel ruimte en mogelijkheden. Tel daar bij op de enorme schuur met aparte werkplaats, en de binnenhof met ruimte achter de poort, en nog een serre als aanbouw; eigenlijk heeft u hier dus alles voor een absolute bodemprijs. Uiteraard dient u zich dan wel te realiseren dat een en ander flink opgeknapt moet worden en dat er diverse onvolkomenheden zijn.

Maar er is water, stroom, afwatering via riolering, verwarming en alles doet het. U kunt dus zo aan de slag. En als u niet te veel eisen en verlangens heeft, kunt u eventueel meteen wonen en verblijven. En dat voor een prijs waar je in Nederland nog niet eens een garage voor koopt. Wacht dus niet te lang.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Koopprijs: 20.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-05-19  Plaatsingscode: PK-FR-HS-021
Object kenmerken
  • Huis