HUIS IN DORPJE MIDDEN IN NATUUR

€ 30.000,- k.k.
Omschrijving

HUIS IN DORPJE MIDDEN IN NATUUR

Huis - Bleicherode

Dit is één van de mooiste dorpjes in de regio, gelegen in een dal van een langgestrekte formatie met heuvels, bossen en bergen en dan weer uitgestrekte velden en landerijen. U heeft hier een heel afwisselend landschap en dit kleine dorpje telt nog geen 300 inwoners. Piepklein dus en ideaal gelegen nabij een groot recreatiegebied met meertjes en een openluchtzwembad.

Het plaatsje zelf ligt tussen Bleicherode, Nordhausen en Sondershausen in een bosrijk en heuvelachtig gebied. U kunt hier uren wandelen en fietsen zonder ook maar een voorbijganger tegen te komen. Heerlijk rustig dus met overal natuur en toch met wat stadjes dichtbij voor de inkopen en gezelligheid. Ook goed bereikbaar via snelweg A38.

Het huis zelf is een karakteristiek vakwerkhuis met een gevel in goede staat. Voor het huis heeft u een bestraat binnenhof van ca. 90 m2 waar u eventueel uw auto kunt parkeren. Het huis ligt in een rustig zijstraatje van de dorpsweg die door het plaatsje voert. Geen drukke doorgangsweg maar een lokaal weggetje zonder veel verkeer.

Achter het huis is een tuin van ca. 300 m2 die naar achteren taps toeloopt tot een maximale breedte van ong. 5 m. Om voldoende van de tuin te kunnen genieten zult u wel de bestaande bebouwing (schuurtje) moeten slopen en flink moeten snoeien.

Het originele huis heeft een bebouwde oppervlakte van 80 m2 met een aanbouw die overloopt in de schuur ernaast, totale extra oppervlakte ca. 77 m2. Van het huis moet u zich niet zo heel veel voorstellen, dit is erg verwaarloosd, vervuild en met weinig tot geen voorzieningen. Ook is er binnen bijna geen onderhoud gepleegd dus u zult alles moeten vernieuwen.

Daarbij komt dat de plafondhoogtes erg laag zijn, boven moet u zeker bukken en beneden in de woonkamer eigenlijk ook al. Boven heeft u slechts twee ruimtes, een slaapkamer en een kleine zijkamer. Met daarboven een grote zolder, waarvan u eigenlijk de vloer moet openbreken, zodat u beneden wat ruimte creëert.

Op de begane grond heeft u een woonkamer met optrekkend vocht vanwege het naastgelegen ondergrondse riviertje. In de woonkamer moet u bukken voor de authentieke balken. Dan verder beneden nog een keukenruimte, douche met toilet, oude waskeuken, overlopend in de schuur met stallen en opslagruimtes.

Het gaat hier dan ook om het dorpje, rustig en feeëriek gelegen midden in de natuur.

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-08-21  Plaatsingscode: PK-HH-HS-284-O

Object kenmerken
  • Huis