HUIS IN RUSTIG DORPJE MET EXTRA TUIN!

Onder aanbieding
Omschrijving

HUIS IN RUSTIG DORPJE MET EXTRA TUIN!

Huis - Sondershausen, Thüringen

*** IN OPTIE ***

Dit is een ideaal huis voor mensen die een tuin willen hebben, schuurtjes en ruimte zoeken voor honden of katten, wellicht zelfs paarden. Het huis is oud en gedateerd maar in redelijke staat. Met een beetje aanpakken kunt u hier meteen wonen. Het huis staat op eigen grond van zo’n 440 m2 in Thalebra, een rustig dorpje nabij Sondershausen. Het huis heeft water en elektriciteit en er ligt zelfs al een gasleiding in de straat (nog niet aangesloten op de woning). De vuilwaterafvoer gebeurt door aansluiting op de riolering in de straat naar een gezamenlijke Klaranlage buiten het dorp.

Alles is dus voorhanden om meteen te starten en hier in te trekken. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van zo’n 80 m2. Binnenkomst via de poort waar u een overdekt binnenhofje aantreft. Beneden in de woning vindt u een kleine woonkamer, doorlopend in een grotere woonkamer. Dan de keukenruimte (zonder keuken) en in een bijgebouwtje vindt u een soort bijkeuken die gebruikt wordt als badkamer met wc, douchecabine en wastafel.

Dan zijn er beneden nog allemaal ruimtes en stalletjes, veelal laag en eigenlijk rijp voor sloop. Men is al begonnen met het slopen en weghalen van deze aanbouwtjes. Wellicht kunt u hier een uitbouw realiseren voor nieuwe badkamer en keuken, met uitzicht op de besloten binnentuin achter het huis. De tuin is best nog van flink formaat. Als u het binnenhof verder uitbreidt door sloop van een aanbouw, ontstaat een mooie ruimte voor parkeren op eigen erf. Of anders mooi bij de tuin trekken.

Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers en een klein kamertje. Er is wel een zolder maar deze is niet van stahoogte en biedt weinig mogelijkheid tot uitbouw. Maar eigenlijk heeft u ruimte voldoende, vooral vanwege de vele mogelijkheden op de begane grond. Verder is er bij deze woning nog een extra tuin, apart van het huis, heel vlakbij en op loopafstand. Dit stuk grond telt ook maar liefst nog eens 370 m2. Daar kunt u heerlijk verblijven of een leuke moestuin aanleggen. Of wat dacht u van een caravan plaatsen? Hoe leuk is dat?

Al met al biedt dit object vele mogelijkheden voor een klein gezin. En in de nabijheid van de stad Sondershausen met alle faciliteiten. Verder op slechts paar minuten afstand van het stadje Ebeleben. Dit is een prima woning om te wonen of om te verhuren, direct rendement van minstens 20 % !

 

*** DIT HUIS IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 1.300,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 24-08-20  Plaatsingscode: PK-TH-HS-189
Object kenmerken
  • Huis