Huis in rustig dorpje met extra tuin

€ 650,- HUUR p.m.
Omschrijving

Huis in rustig dorpje met extra tuin

Huis - Thalebra

Dit is een ideaal huis voor mensen die een tuin willen hebben, schuurtjes en ruimte zoeken voor honden of katten. Het huis is oud en gedateerd maar in redelijke staat. Met een beetje aanpakken kunt u hier meteen wonen. Het huis staat op eigen grond van zo’n 440 m2 in Thalebra, een rustig dorpje nabij Sondershausen. Het huis heeft water en elektriciteit en er ligt zelfs al een gasleiding in de straat (nog niet aangesloten op de woning). De vuilwaterafvoer gebeurt door aansluiting op de riolering in de straat naar een gezamenlijke Klaranlage buiten het dorp.

Alles is dus voorhanden om meteen te starten en hier in te trekken. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van zo’n 80 m2. Binnenkomst via de poort waar u een overdekt binnenhofje aantreft. Beneden in de woning vindt u een kleine woonkamer, doorlopend in een grotere woonkamer. Dan de keukenruimte (zonder keuken) en in een bijgebouwtje vindt u een soort bijkeuken met wc, douchecabine en wastafel.

Dan zijn er beneden nog allemaal ruimtes en stalletjes, veelal laag en eigenlijk rijp voor sloop. Wellicht kunt u hier een uitbouw realiseren voor nieuwe badkamer en keuken, met uitzicht op de besloten binnentuin achter het huis. De tuin is best nog van flink formaat. Als u het binnenhof verder uitbreidt door sloop van een aanbouw, ontstaat een mooie ruimte voor parkeren op eigen erf. Of anders mooi bij de tuin trekken.

Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers en een klein kamertje. Er is wel een zolder maar deze is niet van stahoogte en biedt weinig mogelijkheid tot uitbouw. Maar eigenlijk heeft u ruimte voldoende, vooral vanwege de vele mogelijkheden op de begane grond. Verder is er bij deze woning nog een extra tuin, apart van het huis, en op loopafstand. Dit stuk grond telt ook maar liefst nog eens 370 m2. Daar kunt u heerlijk verblijven of een leuke moestuin aanleggen. Of wat dacht u van een caravan plaatsen? Hoe leuk is dat?

Al met al biedt dit object vele mogelijkheden voor een klein gezin. En in de nabijheid van de stad Sondershausen met alle faciliteiten. Verder op slechts paar minuten afstand van het stadje Ebeleben. Dit is een prima woning om te wonen.

__________________________________________________________________________

 

Kaltmiete: 650 Euro

Nebenkosten: in Absprache

 

Verfügbarkeit: ab 23. März

 

EFH in Thalebra

mit Garten und extra separate Garten

Grundstücksfläche: 440 m2

Wohnfläche: 80 m2

Separate Gartenfläche: 370 m2

 

EG: Eingangsbereich, Wohnzimmer, kleine Zimmer, Kücheraum, Badezimmer

OG: 2 Schlafzimmer, 1 Abstellraum

 

Object kenmerken
  • Huis