HUIS MET HEERLIJK GROTE TUIN!

€ 21.000,- k.k.
Omschrijving

HUIS MET HEERLIJK GROTE TUIN!

Huis - Heldrungen

Op bijna 3.000 m2 eigen grond staat dit grote huis met aanbouw! Vanuit de immense tuin heeft u een heerlijk vrij uitzicht! Het kavel is ook aan de achterkant benaderbaar en dat is natuurlijk ideaal. U betaalt hier eigenlijk alleen de grondwaarde, het huis en de opstallen krijgt u er gratis bij!

Alleen al aan tuin heeft u meer dan 2.400 m2 tot uw beschikking. Ideaal voor dieren, honden of paarden, of wat dan ook. Het huis zelf staat aan een drukke doorgaande weg maar omdat u het stuk grond via de achterkant kunt benaderen, hoeft dat geen probleem te zijn. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 78 m2 en er is ook nog een aanbouw van 33 m2 waar u een separate woning zou kunnen realiseren met drie kamers.

Het oude woonhuis heeft beneden een keukenruimte, woonkamer en zijruimte. Een gedeelte aan de zijkant van het huis vormt een doorgang van de drukke straat naar het erf aan de achterkant. Er is gas-aansluiting, water en stroom.

Boven zijn er drie kamers en dan is er nog een grote zolder, net als een kelder. Het gehele huis zal gerenoveerd dienen te worden. Beneden zijn nog diverse schuurtjes en stalletjes. Verderop in de tuin staat een staketsel van ijzeren palen, waar ooit iets gebouwd zou gaan worden.

Het object staat in de omgeving van Heldrungen en Bad Frankenhausen in een klein dorpje. Met goede aansluiting op snelweg A71 en met diverse voorzieningen en faciliteiten in de directe omgeving.

Het grote pluspunt hier is de zalige grote tuin, met fraai uitzicht op de omgeving. Hier heeft u echt alle ruimte!

 

Koopprijs: 21.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,-.

 

NB > dit object staat in de stille verkoop. Het is alleen zichtbaar voor u als gewaardeerde relatie van Hollandstadt via deze link. Wie gewoon rondkijkt op deze site, komt het object niet tegen. Wilt u hier a.u.b. rekening mee houden? Dank u! 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 07-02-20  Plaatsingscode: PK-OL-HS-110
Object kenmerken
  • Huis