HUIS MET HOFJE EN SCHUREN

Verkocht
Omschrijving

HUIS MET HOFJE EN SCHUREN

Huis Verkocht - Berga, Südharz

***VERKOCHT***

Dit oude woonhuis heeft achter een klein besloten binnenhofje en allerlei kleine schuurtjes en stallen. Het staat in een rustig straatje van een klein plaatsje met ca. 3.000 inwoners. Het huis is oud maar heeft alle voorzieningen, zoals water, stroom, gas en afwatering via riolering in de straat.

Door de aanwezigheid van gas is er een goede verwarming maar alles is verder oud en gedateerd, wel direct bruikbaar en/of bewoonbaar c.q. verhuurbaar. Er zijn 4 kamers. Totale woonoppervlakte ca. 100 m2. Kavelgrootte 170 m2, eigen grond, overdracht via notaris.

Het ligt in een klein stadje, vlakbij het meer van Kelbra gelegen. Centraal tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen, Sondershausen en Bad Frankenhausen. Met goede aansluiting op snelweg A38. Bij verhuurinvestering is een geschat rendement van 15 % mogelijk.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht etc.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-07-21  Plaatsingscode: PK-KA-SE-273-B

Object kenmerken
  • Huis