Huis met mogelijkheden nabij Harz

Onder aanbieding
Omschrijving

Huis met mogelijkheden nabij Harz

Huis - Rottleberode Sachsen-Anhalt

***IN OPTIE***

Dit is een leuk huisje, gelegen in een klein dorpje aan de rand van de Harz, met een binnenhof, schuren en een tuintje. Het geheel staat op eigen grond van ruim 500 m2 dus u heeft hier best wat ruimte. En een al te grote tuin betekent toch alleen maar werk. Bovendien heeft u hier de natuur van de Harz om de hoek dus bomen, bergen en bossen in overvloed.

Het huis is in redelijke staat maar zal wel geheel opgeknapt moeten worden. Het is gebouwd omstreeks 1940 dus nog niet heel erg oud. Op de begane grond vindt u de woonkamer, een extra ruimte en de keuken. Daardoor komt men in de badkamer en de verwarmingsruimte. Boven is de slaapkamer en een kinderkamer, met een kleine zolder. Niet heel erg groot, maar als vakantieverblijf prima.

Wel handig is natuurlijk het binnenhof, de schuur en de tuin. Er is ook nog een echte bron voor water voor de tuin. Verder is er leidingwater, afwatering via riolering, stroom en een ouderwetse gasverwarming. Alles dient opgeknapt en vernieuwd te worden. Vandaar ook de lage prijs.

 

*** DIT HUIS IS REEDS IN OPTIE ***

 

Vraagprijs: 22.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-07-19  Plaatsingscode: PK-UF-HS-041
Object kenmerken
  • Huis