HUIS MET MOGELIJKHEDEN TEGEN BOD

€ 11.000,- k.k.
Omschrijving

HUIS MET MOGELIJKHEDEN TEGEN BOD

Huis - Artern

Dit huis is te verwerven door het uitbrengen van een gesloten bieding. De termijn dringt wel. Het staat aan de rand van een klein stadje in Thüringen, en is half vrijstaand. Met nog een forse binnenhof achter het huis en wat schuren.

Van buiten maakt het pand een redelijke indruk. Binnen zal het geheel vol staan met achtergelaten spullen en meubilair.

U kunt bieden vanaf 9.500 euro. De grond heeft daar een waarde van 38 euro per m2 en met 220 m2 zit u al op 8.360 euro. Er wordt dus eigenlijk uitgegaan van de pure bodemprijs. Mocht u dit object echt willen hebben dan adviseren wij een biedprijs van 11.000 euro. Bijkomende kosten zijn dan ong. 1.250 euro.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.3624262,11.2901571,44m/data=!3m1!1e3

 

Adviesprijs: 11.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 1.250,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-03-22  Plaatsingscode: PK-AR-HS-359-BV

 

 

Object kenmerken
  • Huis