Huisje aan bosrand bij slotruïnes – PRACHTIG!

Verkocht
Omschrijving

Huisje aan bosrand bij slotruïnes – PRACHTIG!

Huis Verkocht - Oldisleben

***VERKOCHT***

Dit is een leuk huisje wat er klein uitziet maar toch behoorlijk veel ruimte heeft. Het staat gebouwd op een grondoppervlakte van zo’n 115 m2 waarvan minstens 85 m2 bebouwd is en dat nog met verdiepingen ook. Achter het huisje is namelijk een grote aanbouw waardoor u toch over behoorlijk wat ruimte kan beschikken. Doordat het geen tuin heeft, is het ideaal geschikt als vakantiehuisje of tweede woning. En u zit direct aan de rand van het bos dus u heeft rondom natuur.

Het staat aan een straatje wat schuim omhoog de berg oploopt. Dit is het op twee na laatste huis van de bosrand en u loopt vanuit uw voordeur zo de berg op en de bossen in. In die bossen staan twee prachtige oude slotruïnes. De Untere Sachsenburg biedt een schitterend uitzicht met weidse panoramablik. Dit is echt een zalig plekje en u zit hier op een steenworp afstand vanaf.

Verder boven op de berg gelegen bevindt zich de Obere Sachsenburg, wat een soort kasteel met paleiszaal was. Dit is toch wel heel bijzonder, hoor, twee oude burchten in uw achtertuin. Het is heerlijk dwalen en uren wandelen door de bossen. Het gebied bevindt zich in en om Oldisburg, nabij het stadje Heldrungen en met prima aansluiting op snelweg A71 tussen Erfurt en Sangerhausen en met verdere aansluiting op de A38 richting Holland en Leipzig, Dresden.

Het huisje zelf is in goede staat en u kunt hier eigenlijk direct in. Dit is een prima woning om te dienen als vakantieverblijf.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 28.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis