HUISJE IN LEUK KLEIN STADJE

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

HUISJE IN LEUK KLEIN STADJE

Huis - Allstedt

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit is een leuk startershuis of woonhuis voor de verhuur, dus als investering om mee te beginnen. De koopprijs is in deze tijd aan de onderkant van de markt, goedkoper gaat u echt niet vinden in dit kleine stadje, of vergelijkbare plaatsjes. Snel toeslaan dus, als u echt serieuze interesse heeft.

Het woonhuis staat aan de rand van een klein stadje, nabij Sangerhausen. Het ligt aan de drukke invalsweg dus goed bereikbaar. Het is een leuk klein huisje met toch nog verrassend veel ruimte en zeker 80 m2 aan woonruimte beschikbaar.

Het staat op eigen grond van ongeveer 250 m2 dus u heeft ook nog een gezellig binnenhofje en wat schuurtjes en andere kleine bebouwing, die eventueel ook weg kan. Met een beetje fantasie kan de auto zelfs op eigen terrein geparkeerd worden, mocht u dat belangrijk vinden.

Boven heeft het twee goede slaapkamers. Beneden een woonkamer, badkamer, keukenruimte en nog een kamer. Dan nog wat aanbouw met bergruimte en schuurtjes. En een leuk klein binnenhof, waar u buiten kunt zitten.

Overal centrale verwarming, via gasgestookte installatie. Water en stroom zijn verwijderd, die zult u opnieuw moeten (laten) aansluiten. Houdt u hierbij rekening met een paar duizend euro. Er zaten schulden op dit huis maar die zijn nu afgelost maar het kan nog wel enige tijd duren voordat dit allemaal administratief opgelost is. Deze zaken nemen allemaal tijd in beslag.

Maar al met al is dit een heel leuk huisje met mogelijkheden en voor een alleszins aanvaardbare prijs.

 

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-11-20  Plaatsingscode: PK-AS-HA-210
Object kenmerken
  • Huis