HUISJE MET TUIN VOOR SPOTPRIJS

€ 17.000,-
Omschrijving

HUISJE MET TUIN VOOR SPOTPRIJS

Huis - Ebeleben

***IN STILLE VERKOOP***

Dit leuke Duitse huisje staat op eigen grond van zo’n 565 m2 en u heeft dus een behoorlijke tuin. Naast het huis is de poort met inrit en dat heeft een doorgangsbreedte van ca. 5 m. Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 85 m2. Achterin de tuin staat nog een oud bouwsel.

Uiteraard moet aan het huis van alles gebeuren. U koopt hier de grond en de mogelijkheid tot het aanschaffen van een eigen huis tegen werkelijk een spotprijs. Het geheel staat in een piepklein dorpje in de omgeving van het stadje Ebeleben, Kyffhäuserkreis, Thüringen.

Een mooie rustige landelijke omgeving met velden en weidse vergezichten, landerijen, maar ook bossen en bergen. Het geheel is vrijstaand. Het kavel grenst aan de ene kant aan de inrit van de buren en aan de andere kant is een braakliggend kavel.

U heeft hier dus alle rust en ruimte, een vrijstaande woning op eigen grond, met grote tuin en mogelijkheid voor camper of caravan. Voor een absolute spotprijs.

 

Koopprijs: 17.000 euro.

ALL IN prijs incl. alle kosten.

 

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

+++ LET OP! +++ Dit object staat in de stille verkoop. Dit aanbod komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-08-21  Plaatsingscode: PK-WE-HU-287

Object kenmerken
  • Huis