HUIZENPAKKET MET NU AL 9 % RENDEMENT

€ 49.500,- k.k.
Omschrijving

HUIZENPAKKET MET NU AL 9 % RENDEMENT

Huis - Middenduitsland

*** INVESTERING ***

Dit pakket omvat 3 huizen waarvan er 1 reeds verhuurd is. Bij deze aanschafprijs realiseert u direct een rendement van 9 % waarvoor u niets hoeft te doen. Elke maand geld op uw rekening, en gegarandeerd door de staat, wanr de overheid betaalt de maandelijkse huur.

Dat is veilig en betrouwbaar investeren, en nu bereikbaar voor iedereen. Voor een spotprijs krijgt u hier 3 huizen, waarvan één in verhuurde en bewoonde staat, één huis die bijna meteen verhuurbaar is en dan nog een opknaphuis waar veel aan moet gebeuren.

U kunt dus nu makkelijk instappen in Duits onroerend goed, voor een betaalbare prijs en wat direct rendement oplevert. Als alledrie de huizen verhuurd zijn, dan kunt u een rendement realiseren van ongeveer 28 % en daar kunt u in Nederland alleen maar van dromen.

Het kan echt hier in Middenduitsland, in Thüringen en Sachsen-Anhalt, en dat alles voor een alleszins overzichtelijke prijs. Alles inzichtelijk en betrouwbaar, u kunt hier eigenlijk niet aan verliezen. Wel moet er uiteraard wat gebeuren aan de huizen maar daar is de prijs ook naar.

De huidige eigenaar (met meer dan 60-70 objecten) is bezig zijn onroerend goed portefeuille aan het herschikken en daarom komen deze huizen nu spotgoedkoop op de markt. Alles is gecheckt en gecontroleerd, er zijn geen verborgen schulden of lasten.

Alledrie de huizen liggen min of meer mooi makkelijk bij elkaar in dezelfde regio dus dat is handig aan te rijden met weinig afstand tussen de verschillende huizen.

 

Huis 1 staat in Brücken (Hackpfüffel), Landkreis Mansfeld-Südharz, Sachsen-Anhalt. Dit huis is bewoond en verhuurd en genereert een maandelijkse huur van 468 euro, door de overheid betaald. Het huis heeft een hof, schuren, een mooie grote tuin en een riviertje aan het eind van het kavel.

Huis 2 staat in Urbach, Landkreis Nordhausen, Thüringen. Dit huis moet volledig opgeknapt worden en fungeert momenteel als opslag voor allerlei oude spullen. Het is een mooi groot huis met vele aanbouw waar van alles gerealiseerd kan worden. Dit kan een huur van zeker 1.000 euro gaan opbrengen na renovatie.

Huis 3 staat in Sondershausen Bebra. Dit huis is eigenlijk al min of meer klaar voor verhuur maar heeft alleen wat schoonmaakwerk en kleine reparaties nodig. Dan kan het een huur gaan opbrengen van minimaal 600 euro, als het niet meer is.

 

Als u de klusjes en renovatie allemaal een beetje in eigen hand houdt, hoeft dit helemaal niet zoveel te kosten en kan het gehele pakket minimaal 28 % rendement gaan opleveren. Het mooie is dat er al 1 pand verhuurd is en het andere pand redelijk woonklaar. Daar kunt u dus bij wijze van spreken zelf verblijven of zelfs gaan wonen. Daarna kunt u rustig het derde pand gaan opknappen. Dit is dan ook een heel interessant pakket, voor een zeer scherpe prijs.

Het geheel staat in de boeken bij de Duitse belastingdienst voor een veel hoger bedrag qua WOZ-waarde dus u slaat hier echt uw slag! Wacht dan ook niet te lang.

 

Vaste koopprijs: 49.500,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van in totaal 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 66.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit pakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt, gecontroleerd en alles reeds doorgenomen met de notaris. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onzekere bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit pakket is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en u kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vertrouwbaar en betrouwbaar. Vraag vrijblijvend verdere informatie.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 02-06-2024  Plaatsingscode: PK-PA-HS-639

Object kenmerken
  • Huis