HUURHUIS NU VOOR SPOTPRIJS!

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

HUURHUIS NU VOOR SPOTPRIJS!

Huis - Schernberg

Dit woonhuis is verhuurd en wordt in bewoonde staat verkocht. Het staat op een goede rustige locatie in een klein plaatsje behorend tot de gemeente Sondershausen, Kreisstadt van de Kyffhäuserkreis, Thüringen. Centraal gelegen in Middenduitsland.

Het huis staat op eigen grond van 105 m2 en heeft een kleine binnenhof achter met schuurtje. Verder geen tuin maar wel een groenstrookje aan de voorkant. Het is een hoekhuis met aan de kant met de buren een overkapte ingang c.q. gesloten carport.

Momenteel is het woonhuis bewoond door huurders die echter al geruime tijd niet meer structureel de huur betalen maar slechts af en toe. U kunt na aankoop meerdere dingen doen: een nieuw huurcontract afsluiten en maandelijkse huurbetaling verlangen, de bewoners via rechterlijk bevel tot ontruiming dwingen vanwege wanbetaling of eigen gebruik van de woning, en zo zijn er nog wel wat mogelijkheden.

Vanwege deze problematiek wordt het huis tegen een minimale prijs verkocht. Bezichtigingen zijn helaas niet mogelijk. Er is ook geen verdere informatie beschikbaar en/of meer foto’s.

 

Adres: Himmelsberger Tor 2 in Schernberg, 99706 Sondershausen

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.3291366,10.7661501,44m/data=!3m1!1e3

 

Reële marktwaarde: 25.200,- euro.

Vaste koopprijs NU: 15.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.000 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-01-22  Plaatsingscode: PK-SB-HS-331-A

Object kenmerken
  • Huis