IDYLLISCH NATUURPARADIJS ♥ 2.700 m2 !!

Onder aanbieding
Omschrijving

IDYLLISCH NATUURPARADIJS ♥ 2.700 m2 !!

Huis - Bleicherode, Harz

***IN OPTIE***

Dit is een heerlijk vakantiehuisje, midden op de berg van Bleicherode, helemaal in de natuur en met alleen maar rust en ruimte om u heen. De stilte is overweldigend. En toch zit u niet ver van de bewoonde wereld. Het stadje is om de hoek dus dat is handig voor alle inkopen en faciliteiten. Ook de snelweg A38 is op nog geen 10 minuutjes afstand rijden dus u hoeft niet uren door de bossen te crossen voordat u op uw vakantiebestemming bent.

U zit hier aan de voet van de Harz, vlakbij het bekende en geliefde natuurgebied, alles binnen handbereik op nog geen kwartiertje afstand. Ook Bleicherode zelf is een leuk plaatsje, waar goed de rijkdom en luister van vroeger te zien in. Volop oude karakteristieke en authentieke pandjes.

Met de auto rijdt u door het stadje, dan heel even een min of meer verhard bosweggetje op en u kunt zelfs met de auto helemaal uw eigen berg op, tot vlak naast het zomerhuisje. Dat is makkelijk! Het is wel een steile berg dus even flink gas geven. Of u laat de auto beneden aan de berg staan (op eigen terrein) en loopt zelf het laatste stukje omhoog.

Het is een stuk grond van ruim 2.700 m2 en dat is natuurlijk heerlijk groot. Het vakantiehuisje staat in het midden van het kavel dus u heeft een zalig grasveld voor u en achter ligt uw eigen bos. Het huisje heeft twee terrassen. Vanuit het terras aan de voorkant kijkt u uit over de omgeving en heeft u een schitterend uitzicht. Het andere terras kijkt uit richting eigen bos.

Er is nog een garage en een schuur ook. Het natuurtoilet bevindt zich buiten in de schuur. (Let op: dit is een ouderwetse ‘Plumsklo’). Binnen heeft u een gezellige woonkamer, een goed uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Er is water en elektriciteit. Hier kunt u heerlijk ontspannen en bent u er even helemaal uit. Het huisje is het laatste jaar niet gebruikt (daarvoor verhuurd en uitgewoond) en ook niet onderhouden dus dat is wel te zien.

Alles heeft hier een beetje liefde en aandacht nodig. Maar de locatie is fantastisch, een hele mooie plek met heel veel ruimte, alles eigen grond! U heeft alle rust, ruimte, stilte en natuur om u heen. Volop privacy en bijna geen mensen om u heen. Alleen voor vakantieverblijf en recreatieve bewoning. Het object heeft geen officiële adres-aanduiding dus ook geen mogelijkheid tot inschrijving. Elektriciteit via de officiële nutsleverancier. Water via een eigen waterbron op 30 meter diepte.

Het huisje zelf staat ingeschreven in het kadaster op 8.5 x 11 meter maar daar zitten ook de twee terrassen bij. Binnen valt de ruimte mee maar u heeft dus mogelijkheid tot uitbouwen (extra slaapkamer en/of serre) en een goed toilet inbouwen. De schuur is 12 x 4 meter en staat ook vermeld in het kadaster. Het kavel zelf is 20 meter breed (heerlijk ruim!) en wisselend 142 tot 149 m lang. Aan de ene kant zit u helemaal vrij en aan de andere kant zit een buurbebouwing op zo’n 8 m afstand. Daar heeft u eigenlijk helemaal geen last van want het is redelijk aan het zicht onttrokken en de (toch al rustige) buren zijn er bijna nooit.

Dit is een heerlijke vakantiebungalow! Helemaal in deze tijd, en overdracht is dan ook spoedig mogelijk. U heeft hier eigen grond, volop ruimte, ideaal voor kinderen en honden, water en stroom, rust, ruimte en stilte. Met een groot grasveld, zalig uitzicht, bossen en bergen en uw eigen stukje bos achteraan op het kavel. Hoe heerlijk is dat?!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-05-21  Plaatsingscode: PK-BL-HS-257

Object kenmerken
  • Huis