Idyllisch natuurparadijs op 3.000 m2

€ 49.500,- k.k.
Omschrijving

Idyllisch natuurparadijs op 3.000 m2

Huis - Bleicherode

***IN STILLE VERKOOP***

Dit is een heerlijk vakantiehuisje, midden op de berg van Bleicherode, helemaal in de natuur en met alleen maar rust en ruimte om u heen. De stilte is overweldigend. En toch zit u niet ver van de bewoonde wereld. Het stadje is om de hoek dus dat is handig voor alle inkopen en faciliteiten. Ook de snelweg A38 is op nog geen 10 minuutjes afstand rijden dus u hoeft niet uren door de bossen te crossen voordat u op uw vakantiebestemming bent.

U zit hier aan de voet van de Harz, vlakbij het bekende en geliefde natuurgebied, alles binnen handbereik op nog geen kwartiertje afstand. Ook Bleicherode zelf is een leuk plaatsje, waar goed de rijkdom en luister van vroeger te zien in. Volop oude karakteristieke en authentieke pandjes.

Met de auto rijdt u door het stadje, dan heel even een min of meer verhard bosweggetje op en u kunt zelfs met de auto helemaal uw eigen berg op, tot vlak naast het zomerhuisje. Dat is makkelijk! Het is wel een steile berg dus even flink gas geven. Of u laat de auto beneden aan de berg staan (op eigen terrein) en loopt zelf het laatste stukje omhoog.

Het is een stuk grond van 3.000 m2 en dat is natuurlijk heerlijk groot. Het vakantiehuisje staat in het midden van het kavel dus u heeft een zalig grasveld voor u en achter ligt uw eigen bos. Het huisje heeft twee terrassen. Vanuit het terras aan de voorkant kijkt u uit over de omgeving en heeft u een schitterend uitzicht. Het andere terras kijkt uit richting eigen bos.

Er is nog een garage en een schuur ook. Het natuurtoilet bevindt zich buiten in de schuur. (Let op: dit is een ouderwetse ‘Plumsklo’). Binnen heeft u een gezellige woonkamer, een goed uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Er is water en elektriciteit. Hier kunt u heerlijk ontspannen en bent u er even helemaal uit. Het huisje is het laatste jaar niet gebruikt en ook niet onderhouden dus dat is wel te zien.

Alles heeft hier een beetje liefde en aandacht nodig. Maar de locatie is fantastisch, een hele mooie plek met heel veel ruimte, alles eigen grond! U heeft alle rust, ruimte, stilte en natuur om u heen. Volop privacy en bijna geen mensen om u heen. Alleen voor vakantieverblijf en recreatieve bewoning. Het object heeft geen officiële adres-aanduiding dus ook geen mogelijkheid tot inschrijving. Elektriciteit via de officiële nutsleverancier. Water via een eigen waterbron op 30 meter diepte.

 

Koopprijs: 49.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.570,- euro.

Met volledige aankoopbegeleiding.

 

Beschikbaarheid: per direct

Bezichtiging: op afspraak

 

*** Dit object staat in de stille verkoop *** En is alleen bestemd voor u als geselecteerde geïnteresseerde. ***

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis