Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Falkenstein, Harz

***VERKOCHT***

IMMENS GROOT COMPLEX VOOR KLEIN PRIJSJE

Deze grote oude boerenhoeve bestaat uit meerdere gebouwen en een groot omsloten binnenplein. Aan de straatkant staan vier gebouwen: de oude Gaststätte, het oude woonhuis, een tussenhuis en een immense schuur met enorm veel ruimte. Dit is echt een schitterend object!

Aan de andere kant van de binnenhof staan de stallen en opslagruimtes waaronder een grote hooizolder van zeker 130 m2. Het geheel staat op eigen grond van meer dan 800 m2. De grote schuur aan de straatkant heeft twee prachtige verdiepingen van elk ca. 140 m2. Hier kunt u heerlijke woonetages realiseren.

In het oude woonhuis is men al begonnen met de renovatie en de badkamer is klaar, ook de keuken hoeft alleen nog geplaatst te worden. Met weinig moeite en dito kosten is het woongedeelte binnen mum van tijd gereed te krijgen zodat u op uw gemak de rest kunt opknappen.

En dat loont de moeite want u heeft hier heel veel ruimte en mogelijkheden. U heeft hier een zee aan ruimte en dus evenveel kansen om hier iets prachtigs van te maken. Denk bijvoorbeeld aan bed and breakfast, motorhotel, galerie, workshops, trainingen en ga zo maar door.

De oude Gaststätte is weer in oude glorie te herstellen en dan heeft u meteen een leuke bron van inkomsten. Verder zijn er heel veel stallen en werkruimtes dus iets met dieren, honden of paarden is ook heel goed mogelijk.

De grote binnenhof kunt u omtoveren tot gezellig terras of Biergarten met rondom de mooie uitstraling van de karakteristieke gebouwen. Het is onmogelijk alle ruimtes en kamers hier te beschrijven, dit is een complex wat u zelf met eigen ogen moet zien.

Het geheel heeft maar liefst drie kelders waarvan er een wel heel erg mooi en authentiek is. Ook binnen in het pand zijn nog volop originele details te zien, zoals bijvoorbeeld een oude houten deur van zeker 300 jaar oud. Het totaal ademt een heerlijke karakteristieke sfeer.

Het ligt in het hart van een klein plaatsje met ongeveer 700 inwoners in Mansfeld-Südharz, Sachsen-Anhalt. Niet ver van Falkenstein Harz, en globaal tussen Quedlinburg, Bernburg en Sangerhausen. Een afwisselend landschap met gevarieerde omgeving en aan de oostkant van de geliefde Harz.

U krijgt hier heel veel voor relatief heel weinig geld. Wacht dus niet te lang, de markt is hier erg aangetrokken en goedkope panden aan de onderkant van de markt blijven doorgaans niet lang te koop staan.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 27-10-22  Plaatsingscode: PK-WL-GO-449

Object kenmerken
  • Huis