Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Neustadt Harz

*** IN OPTIE ***

Dit is een groot dubbel woonhuis met vier tot zes appartementen, midden in het stadshart van een klein plaatsje aan de rand van de Harz, met de natuur om de hoek! Het stadje Nuestadt Harz maakt deel uit van de Landkreis Nordhausen en ligt dus vlakbij de grote stad met goede aansluiting op snelweg A38. Maar evengoed direct in de natuur van de Harz, met de bossen en bergen direct nabij.

Het is een klein maar levendig plaatsje en zowel ’s zomers als ’s winters is er altijd wel wat te doen. Dit is dus een ideaal pand voor grote gezinnen, families of vriendengroepen. Denk dan niet alleen aan vakantiehuis maar ook aan motorhotel, pension of bed and breakfast. Want dit is natuurlijk ideaal voor starters op de Duitse vastgoedmarkt. Voor een schijntje koop je hier dit kapitale pand, met vier tot zes woon-eenheden. Dus u kunt er zelf gaan wonen en dan vijf appartementen verhuren. Kassa!

Er zijn twee appartementen in redelijk tot goede staat, twee woon-eenheden in matige tot redelijke staat en twee woonruimtes die nog volledig opgeknapt moeten worden. Ook zou u eventueel de ruime zolder nog kunnen ombouwen tot schitterende loft. Het is in ieder geval mogelijk om hier direct te verblijven of te wonen, er is water, stroom en verwarming.

Uiteraard is het een oud pand met veel historie, en deels waarschijnlijk monument. Verwacht geen kant-en-klaar object want dat kan natuurlijk niet.  Er is een ruime garage, een piepklein binnenplaatsje waar wat opslag is en een kelder. Al met al is dit een kapitaal pand, met veel ruimte en gigantische mogelijkheden. Het huis staat op de hoek van de twee belangrijkste straten, midden in het plaatsje Neustadt Harz. Toeristisch bekend, ook vanwege de internationaal befaamde longkliniek.

Een ideale locatie!

Kavelgrootte: 215 m2, woonoppervlakte: 300-400 m2.

 

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

 

EG mit Eingangsbereich und Abstellraum, 2 alte Toiletten

Wohnung 1 EG: Wohnzimmer, Schlafzimmer, Kücheraum (ohne Küche), alte Badezimmer

Kleine Innenhof mit Schuppen. Garage.

Wohnung 2 EG: 1 Zimmerwohnung mit grosse Wohnraum, separate grosse Küche, Badezimmer.

OG mit 2 alte Toiletten

Wohnung 3 OG: Wohnzimmer, grosse Schlafzimmer, Kinderzimmer, alte Badezimmer

Separate Zimmer mit Waschbecken (kann man Badezimmer oder Küche machen)

Wohnung 4 OG: Wohnzimmer, 3 Schlafzimmer, Küche und Badezimmer)

OG 2

Wohnung 5 OG 2: Halle, Wohnzimmer, 2 Schlafzimmer, Kinderzimmer, Küche und Badezimmer

Wohnung 6 OG 2: renovierungsbedürftig: Wohnzimmer und 2 Schlafzimmer und Abstellraum

 

Es gibt noch ein grosses Dachgeschoss.

Insgesamt sind das 18 Zimmer, 3 Küchen, 5 Badezimmer.

Ideal für Wohngemeinschaft oder mehrere Familien!

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-04-21  Plaatsingscode: PK-NH-HS-247-B

Object kenmerken
  • Huis