IMMENS GROOT PAND MET 6 WOON-UNITS

Verkocht
Omschrijving

IMMENS GROOT PAND MET 6 WOON-UNITS

Huis Verkocht - Nordhausen

***VERKOCHT***

Dit is een dubbel woonhuis met zes appartementen, midden in het stadshart van een klein plaatsje aan de rand van de Harz, met de natuur om de hoek! Het stadje maakt deel uit van de Landkreis Nordhausen en ligt dus vlakbij de grote stad met goede aansluiting op snelweg A38. Maar evengoed direct aan de rand van de Harz natuur, met de bossen en bergen direct nabij.

Het is een klein maar levendig plaatsje en zowel ’s zomers als ’s winters is er altijd wel wat te doen. Dit is dus een ideaal pand voor grote gezinnen, families of vriendengroepen. Denk dan niet alleen aan vakantiehuis maar ook aan motorhotel, pension of bed and breakfast. Want dit is natuurlijk ideaal voor starters op de Duitse vastgoedmarkt.

Voor een prikkie koop je hier dit kapitale pand, met zes woon-eenheden. Dus u kunt er zelf gaan wonen en dan vijf appartementen verhuren. Kassa! Ook goed geschikt als investeringsobject voor de permanente verhuur aan Duitsers, bijvoorbeeld een woongemeenschap, wat hier nog erg leeft. Mogelijkheden te over, dus. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Er zijn twee appartementen in redelijk tot goede staat, twee woon-eenheden in matige tot redelijke staat en twee woonruimtes die nog volledig opgeknapt moeten worden. Ook zou u eventueel de ruime zolder nog kunnen ombouwen tot schitterende loft. Het is in ieder geval mogelijk om hier direct te verblijven of te wonen, er is water, stroom en verwarming.

Uiteraard is het een oud pand met veel historie. Verwacht geen kant-en-klaar object want dat kan natuurlijk niet voor die prijs. Ook de buitenkant zal eigenlijk onmiddellijk aangepakt moeten worden. De verf is danig aan het afbladderen en dat is natuurlijk zonde. Omdat het zo’n groot pand is. leidt dit natuurlijk wel tot een directe kostenpost, die toch aanzienlijk zal zijn.

Er is een ruime garage, een piepklein binnenplaatsje waar wat opslag is en een kelder. Al met al is dit een kapitaal pand, met veel ruimte en gigantische mogelijkheden. De prijs zal u verbazen. Het huis staat op de hoek van de twee belangrijkste straten, midden in het plaatsje. Een ideale locatie.

Kavelgrootte: 215 m2, woonoppervlakte: 300-400 m2.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-11-19  Plaatsingscode: PK-NH-HS-078
Object kenmerken
  • Huis