MOOI GROOT PAND VOOR KLEIN PRIJSJE

€ 22.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI GROOT PAND VOOR KLEIN PRIJSJE

Huis - Kleinbartloff

Dit is weer zo’n kast van een huis! Met twee forse woonlagen van elk 8 x 16 m dus zo’n 120 m2 woonruimte per verdieping. Dat is in totaal zeker 240 m2 woonoppervlakte! Dat is natuurlijk reuzegroot! Voor een hele grote familie, vriendengroep of gezamenlijke verblijfsruimte.

Dan is er nog eens een aanbouw achter het huis met stallen en schuurtjes en weer zo’n grote zolder. Afmetingen: 6 x 13 m, alleen deze is deels vervallen. Net als de grote schuur die daar weer achter staat, en via een doorgang toegang geeft tot de tuin. Deze schuur is zo’n 13 x 8 m en staat vast aan de schuur van de buurman. De tuin is ongeveer 20 x 15 meter. Het grote woonhuis heeft uiteraard ook een grote kelder en een ruime garage.

De toegang tot het erf vindt plaats via een gezamenlijke poort, die wordt gedeeld met de buurman. Tussen het koophuis en het huis van de buurman bevindt zich een soort binnenplaats, die recht van overpad heeft en die u dus eigenlijk deelt met de buurman. Maar daar heeft u eigenlijk helemaal geen last van.

De renovatie is reeds van start gegaan in dit fraaie pand, met tal van authentieke details. Eigenlijk is het natuurlijk een koopje, zo’n kast van een huis, voor zo’n klein prijsje. Wie slaat snel toe?

 

Vraagprijs: 22.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-11-19  Plaatsingscode: PK-RH-HS-077
Object kenmerken
  • Huis