Interessant dubbel huis als verhuurobject

€ 65.000,- k.k.
Omschrijving

Interessant dubbel huis als verhuurobject

Huis - Rossla

Dit is een zeer interessant object. Ideaal geschikt als belegging met goede verhuurmogelijkheden. Het bestaat uit eigen grond van 400 m2 in een klein dorpje aan de doorgaande weg en in de nabijheid van snelweg A38. Zeer goed bereikbaar dus en perfect voor Duitse huurders. De steden Nordhausen, Sangerhausen en Sondershausen zijn in de directe omgeving en ook Naturpark Harz is vlakbij.

Dus ook zeer geschikt als groot vakantiehuis of pension voor motortoertocht-deelnemers etc. Op de eigen grond staan twee huizen. Eén volledig gemoderniseerd huis in de straat aan de achterkant. Dit huis is momenteel verhuurd en heeft aan huur-inkomsten 750 euro per maand Warmmiete. Dit huis heeft 130 m2 woonoppervlakte en een eigen garage. Aan een rustige straat gelegen.

Dan is er een woonhuis annex winkel aan de voorkant aan de doorgaande weg. De winkeloppervlakte beslaat ongeveer 50 m2 en dan is er boven een woonhuis waar wat aan moet gebeuren. De beide huizen hebben centrale verwarming via een oliegestookte installatie en zijn aangesloten op de openbare riolering. Er is een klein besloten binnenhof en er zijn wat aanbouwen.

Hier moet een goed rendement te behalen zijn van minimaal 20 procent, wellicht nog veel hoger. Het voordeel is, dat u al direct één verhuurd woonhuis hebt en dus niet meteen zelf op zoek hoeft naar huurders. Dat betekent aankopen en direct huurinkomsten opstrijken.

Vraagprijs: 65.000,- euro

Bemiddelingskosten: 6 %

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. 
Object kenmerken
  • Huis