Interessant groot beleggingspand

Verkocht
Omschrijving

Interessant groot beleggingspand

Huis Verkocht - Kelbra Sachsen-Anhalt

***VERKOCHT***

Dit is een zeer interessant startersobject, voor wie voordelig wil beginnen op de Duitse verhuurmarkt. Dit is een oud bouwvallig pand wat geheel gerenoveerd dient te worden. Maar het is momenteel wel in deels verhuurde staat dus u begint direct met incasseren, en niet met geld uitgeven. De aankoopprijs is natuurlijk een lachertje, maar levert toch een bescheiden huur-rendement van maar liefst 20 % (bruto ROI) dus hoe lekker is dat?

U kunt dan zelf beginnen met renoveren en opknappen, in uw eigen tempo. Het is een groot oud Dreiseitenhof, vroeger een boerenbedrijf met schuren, nu een groot woonhuis bestaande uit 5 appartementen. Twee ervan zijn verhuurd en genereren huur-inkomsten. Het is gunstig gelegen, direct aan de dorpsrand van het plaatsje met winkels en supermarkten. Ook vlakbij snelweg A38 gelegen. En met uitzicht op een park en het voetbalveld.

Als u dit dus gaat opknappen, krijgt u een prachtig groot pand op een schitterende locatie. En u vangt nu al elke maand geld, beter bestaat eigenlijk niet. Investeren is nu voor iedereen bereikbaar, voor een klein prijsje. Uiteraard verkeert het gebouw in slechte staat en zult u echt alles moeten vernieuwen. U koopt ook eigenlijk echt alleen tegen de grondprijs.

Het is een groot woonhuis met vijf woon-eenheden en een gezamenlijke woonoppervlakte van zo’n 240 m2. Gebouw en opstallen staan op eigen grond van bijna 500 m2. Het heeft wel drie schuren, allemaal in slechte staat. Het pand zelf stamt uit 1892. Wie slaat hier z’n slag?

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-08-19  Plaatsingscode: PK-RS-HS-043
Object kenmerken
  • Huis