INTERESSANT INVESTERINGS-OBJECT

Onder aanbieding
Omschrijving

INTERESSANT INVESTERINGS-OBJECT

Huis - Nordhausen, regio

*** IN OPTIE ***

Dit grote woonhuis huisvest vijf appartementen. Het staat in de regio tussen Nordhausen en Sangerhausen, centraal in Middenduitsland gelegen en goed bereikbaar via snelweg A38. Het staat aan de rand van een klein plaatsje met ongeveer 2.000 inwoners en alle voorzieningen, zoals winkels, faciliteiten en treinstation.

De laatste huurder is recent vertrokken. Het pand wordt nu te koop aangeboden. Het bestaat uit vijf appartementen. Eén appartement op de zolderverdieping, twee op de tweede étage en twee op de begane grond. Er is ook een kelder onder het gehele pand waarbij elke woon-eenheid een eigen kelderruimte heeft.

Het gehele complex wordt verwarmd middels centrale verwarming op aardgas maar elk appartement heeft ook nog een eigen schoorsteenaansluiting. De woningen zullen opgeknapt moeten worden. De staat van het pand qua constructie is verder goed, net als het dak. Er is water, stroom en afwatering via Klärgrube (toegestaan).

Het zolderappartement heeft drie kamers, een ruimte waar een badkamer gerealiseerd kan worden en dan nog twee onafgewerkte ruimtes, waar een keuken en een extra slaapkamer gemaakt zou kunnen worden.

De twee appartementen op de verdieping zijn als volgt ingedeeld: een woon-eenheid is al ontmanteld want daar wou en beginnen met de renovatie. Hier vindt men drie kamers en een ruimte voor keuken en badkamer. Het tweede appartement heeft ook drie kamers, een badkamer, een keukenruimte (zonder keuken) en een toilet.

Op de begane grond is een appartement in redelijke staat en één in vervuilde staat. Het redelijke appartement heeft drie kamers, een ruime keuken (zonder keukenblok), een kleine badkamer annex douche en een toilet. Het smerige appartement heeft ook drie kamers, een keuken (zonder keukenblok), een douche en een wc.

Er is een grote tuin met schuur en alles staat op eigen grond van meer dan 1.400 m2. Grondwaarde: 20 euro per m2. De verhurende en nu verkopende partij had hier doorgaans een netto rendement van 20 %.

Als u minimaal gaat opknappen maar er toch wat geld tegenaan gooit, kunt u – ook met de meest minimale huur – toch uitkomen op een rendement van ook rond de 20 %.

U moet hier dan wel rekening houden met een rekenprijs van om en nabij een ton. Eigen geld, geen financiering, hypotheek of krediet.

Ook natuurlijk uitermate geschikt om een klein pension of bed-and-breakfast te beginnen. U kunt er zelf gaan wonen en de rest toeristisch verhuren. U zit aan de zuidkant van de Harz, treinstation is om de hoek en vanaf uw eigen tuin loopt u zo de natuur in. Of wat te denken van motorhotel? De snelweg is vlakbij, Kassel-Halle-Leipzig (A38) maar ook Sangerhausen-Erfurt (A71).

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: op aanvraag.

Bemiddelingskosten: 3.500,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-06-20  Plaatsingscode: PK-RA-WG-167
Object kenmerken
  • Huis