INTERESSANT PAND MET RUIMTE

€ 8.000,- k.k.
Omschrijving

INTERESSANT PAND MET RUIMTE

Huis - Sangerhausen

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit kan een heel interessant pand zijn voor de extreem handige klusser. Dit grote oude gebouw heeft drie verdiepingen en staat op een bijna volledig bebouwd stuk grond van zo’n 60 m2. Wel is er nog een kleine aanbouw, waar nu de ingang is en waarachter zich een klein hofje bevindt.

Hier kunnen drie woon-eenheden ontstaan, een appartement van elk 50 m2 en dat is zeer goed verhuurbaar in dit kleine stadje in Sachsen-Anhalt. Ook goed bereikbaar via de snelwegen A38 en A71 dus zeer centraal gelegen.

Water en stroom is momenteel afgesneden maar dat is natuurlijk allemaal aanwezig in de straat. Het pand staat zo’n 20-25 jaar leeg en is niet in bewoonbare staat. Flink aanpakken dus, maar daar is de prijs ook naar.

 

Koopprijs: 8.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-11-20  Plaatsingscode: PK-AS-HS-213
Object kenmerken
  • Huis