Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis Verkocht - Helmsdorf, Mansfeld-Südharz

*** VERKOCHT ***

Dit grote woonhuis met tuin, binnenhof en garage biedt heel veel ruimte en mogelijkheden! Het is gunstig geheel vrijstaand gelegen op de hoek van een rustige doorgaande weg met aan de andere kant parallel een klein zijstraatje. U zit hier dus helemaal vrij! De tuin is verhoogd gelegen en biedt volop privacy. Achter in de tuin staat ook nog een kleine bungalow en een garage.

U kunt het pand betreden door de officiële voordeur aan de voorkant van het pand of door de poort aan de zijkant. Dan komt u binnen via een besloten binnenhof met aanbouw, en van daaruit komt u langs een vervallen deel (waar ooit de bakkerij zat) via een trappetje naar de hoger gelegen tuin. Deze tuin is zeker 500 m2 groot en biedt een heerlijk vrij uitzicht.

De garage heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 en de achtergelegen bungalow (tuinhuisje) ook. Het woonhuis zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2 en is dus behoorlijk groot. Hier is zeker een woonoppervlakte van in totaal 200 m2 (of meer) aanwezig. Er zijn zeker 10 kamers c.q. ruimtes beschikbaar, verdeeld over begane grond en eerste verdieping.

Dit is een zeer interessant pand met heel veel ruimte en toch nog voor een betaalbare prijs. Er is water, stroom en afwatering aanwezig. Ook een mooie binnenhof met aanbouw en extra ruimtes. In totaal heeft u hier zo’n 840 m2 aan eigen grond, op een gunstige plek tussen de steden Quedlinburg (Harz), Bernburg (Saale), Halle (Leipzig) en Sangerhausen, aan de oostkant van de Harz.

Ideaal als groot vakantiehuis voor vriendengroep of grote familie. Of als motorhotel, pension of bed and breakfast. De basis is goed en de constructie van de bouw op orde (optische controle). Het dak is dicht. Uiteraard dient het gehele object opgeknapt en gerenoveerd te worden. U kunt echter meteen beginnen met klussen!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-01-22  Plaatsingscode: PK-HE-RD-330-A

Object kenmerken
  • Huis