INTERESSANT STARTERSPAKKET INVESTEERDERS

€ 150.000,- k.k.
Omschrijving

INTERESSANT STARTERSPAKKET INVESTEERDERS

Huis - Thüringen, Sachsen-Anhalt

*** DEELPAKKET REEDS VERKOCHT ***

In dit pakket koopt u vijf huisjes voor de belegging, er komt al huur binnen dus u bent direct gegarandeerd van rendement. Het gaat om vijf huisjes, in Thüringen en Sachsen-Anhalt, voor het merendeel in bewoonde en verhuurde staat. De huidige eigenaar wil het gehele pakket in één koop van de hand doen, inclusief huurcontracten en nieuwe beheerder (wegens wijziging van plannen).

Het gaat om vijf huizen in:

Allstedt (Sangerhausen)

Altengottern (Mühlhausen)

Beyernaumburg (Sangerhausen)

Toba Helbedündorf (Ebeleben)

Udersleben (Bad Frankenhausen)

 

Het pand in Allstedt is recent nieuw aangekocht voor de verhuring en moet nog voorzien worden van water en stroom. Daarna kan dit een huur opbrengen van gemiddeld 500 euro per maand.

Altengottern is reeds verhuurd en bewoond en genereert een maandhuur van 369 euro en 90 euro Nebenkosten. Hier moeten op korte termijn wel wat herstelwerkzaamheden verricht worden.

Beyernaumburg is reeds verhuurd en bewoond en genereert een maandhuur van 364,50 euro en 55 euro Nebenkosten. Dit is in redelijke staat, zonder direct veel klachten.

Toba is ook verhuurd en bewoond en heeft een maandhuur van 400 euro en 200 euro Nebenkosten per maand. Status onbekend.

Udersleben is ook bewoond en verhuurd en heeft een maandhuur van 550 euro en 70 Euro Nebenkosten. Hier moet de binnenhof opgeruimd worden en vuil afgevoerd.

In totaal komt er dus nu al een gezamenlijke maandhuur binnen van 1.683,50 op een investering van 1,5 ton. 

Dit kunt u nog verder uitbreiden door het opknappen en verhuren van het pand in Allstedt.

Het gehele pakket wordt opgeleverd met een nieuwe beheerder, die zowel Nederlands als Duits spreekt.

Hij verzorgt de contacten met de huurders en biedt service-verlening en klachtenopvolging. Dit alles tegen een starttarief van 15 % van de kale nettohuur.

Wilt u alleen maar verhuurde huizen dan is het wellicht mogelijk het huis in Allstedt om te ruilen voor een ander reeds bewoond en verhuurd pand, alles bespreekbaar en in overleg.

 

Vaste koopprijs: 150.000 euro.

Dat is dus voor vijf huizen incl. huurders en beheerder.

Eenmalige servicekosten: 5.000,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

Aan eenmalige bijkomende kosten zoals notaris, overdrachtsbelasting, gemeentekosten etc. moet u ongeveer rekening houden met ca. 6.500 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-05-21  Plaatsingscode: PK-TS-HS-251 

Object kenmerken
  • Huis