INTERESSANT WOONHUIS IN STADJE

Verkocht
Omschrijving

INTERESSANT WOONHUIS IN STADJE

Huis Verkocht - Kyffhäuserkreis

***VERKOCHT***

Dit is een mooi ruim woonhuis, in redelijk goede staat, en met weinig ingrepen helemaal gebruiksklaar. U kunt het pand zelf gebruiken als tweede woning, vakantiehuis of als verhuur-investering, voor de permanente verhuur aan Duitsers, met een mogelijk beleggingsrendement van 20 %. Best heel interessant, dus!

Het staat in een klein stadje in de Kyffhäuserkreis, Thüringen en het plaatsje heeft alle faciliteiten, winkels, supermarkten, instellingen, eigenlijk alle voorzieningen voor haar bijna 6.000 inwoners. Met goede trein-, bus- en auto-verbindingen en -aansluitingen. Voor de verhuur dus ideaal.

Het staat op eigen grond van 11 m2 en is rustig gelegen, direct aan het stadshart, in een rustige wijk. U heeft een klein binnenplaatsje en daarachter nog een aanbouw met stal, schuurtje en opbouw. Beneden was de woonkeuken aan de voorkant, een ruime badkamer, en boven treft u drie kamers. Daarboven ook nog weer eens twee kamers en een toilet. In totaal heeft u hier dus zeker 4 slaapkamers.

Er is een kleine onvolkomenheid: er was een waterlekkage die men niet kon vinden en daarom is op diverse plekken de muur opengebroken om de lekkage te vinden. Het is op dit moment niet duidelijk of dat ook gelukt is. Wel is er stroom, verwarming (Nachtspeicher) en afwatering (riolering). Het huis dateert uit 1930 en de laatste modernisering was rond 1997.

Dit huis heeft alles in zich voor een goede verhuur-belegging.  Hier is zeker een huur mogelijk van 600-700 euro. Dat betekent een rendement van 20 %. Probeer dat eens in Nederland te realiseren….

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 30.000,- euro.

Bijkomende kosten: 7.500,- euro (incl. bemiddelingskosten, overdrachtsbelasting, notariskosten, gemeente-, Kreis- en Grundbuchkosten).

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-02-20  Plaatsingscode: PK-AT-SK-105
Object kenmerken
  • Huis