INVESTERINGSKANS MET RENDEMENT

€ 79.000,- k.k.
Omschrijving

INVESTERINGSKANS MET RENDEMENT

Huis - Kyffhäuserkreis

*** WINSTPAKKER! ***

Deze twee Duitse huurhuizen zijn bewoond en al verhuurd dus u begint na aankoop meteen met rendement genereren. Dit is heel eenvoudig instappen en starten op de Duitse investeringsmarkt. Veilig beleggen in stenen en direct huurinkomsten beuren. Hoe eenvoudig kan het zijn?

Het gaat hier om twee huizen, een in Steinthaleben en een in Etzleben, beiden in de Kyffhäuserkreis in Thüringen, Middenduitsland. De eigenaar, een heer van 70plus, wil graag wat cashflow realiseren om daarmee leuke dingen te doen, vandaar de verkoop.

De gehele aankoop wordt begeleid en alles stap voor stap met u doorgesproken en uitgelegd, zodat u als koper eigenlijk in een gespreid bedje terecht komt. De huur wordt keurig netjes elke maand betaald en er zijn geen betalingsachterstanden.

Beide huizen zijn het laatste jaar nog helemaal doorgelopen en, waar nodig, gerenoveerd en opgeknapt. Er zijn dus geen directe onderhoudskosten te verwachten (onder voorbehoud van de normale doorsnee zaken).

Het huis in Steinthaleben heeft een nieuwe verlaagde vloer in de woonkamer, vloerverwarming en de keuken en badkamer zijn opgeknapt of nagekeken. Het huis in Etzleben heeft nieuwe waterleiding en afvoer en moderne stroomvoorziening.

Aan huur wordt respectievelijk betaald 675 en 550 euro per maand, los van beiden ca. 100 euro per maand aan Nebenkosten, voor water, afwatering, schoorsteenveger, verzekering, Grundsteuer en afvalinzameling.

Er wordt dus in totaal betaald per maand: 675 + 100 + 550 + 100 = 1.425 euro.

Koop nu veilig en zeker uw eigen investeringspakket en start met beleggen in huizen in Duitsland.

Met direct rendement van ca. 19 % !

(rendement na alle kosten en belasting ca. 11 %)

 

Vaste koopprijs: 79.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 8.600,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 96.300,- euro.

 

NB : de foto-s dateren van voor de verhuur dus de actuele situatie kan hiervan afwijken.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit objectpakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Deze twee huizen worden 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-05-2024  Plaatsingscode: PK-TH-WB-624

Object kenmerken
  • Huis