INVESTERINGSKANS QUEDLINBURG HARZ

€ 395.000,- k.k.
Omschrijving

INVESTERINGSKANS QUEDLINBURG HARZ

Huis - Quedlinburg, Harz

***VIER BUNGALOWS!*** Dit geheel staat aan de stadsrand van het pittoreske plaatsje Quedlinburg, aan de noordkant van de Harz. Jaarlijks trekt dit oord vele toeristen, zowel uit Duitsland zelf, als uit de rest van de wereld. U heeft hier nu een unieke investeringskans.

Op een complex van vele eigen stukjes grond, met diverse bebouwing, worden nu vier kant-en-klare recreatiebungalows te koop aangeboden, op aangesloten kavels gelegen. De vakantiehuisjes zijn tiptop gerenoveerd en verkeren in meer dan goede staat.

Naast de vier bungalows staat er nog een gebouwtje, wat u zou kunnen ombouwen tot vakantieverblijf. En er staan ook nog drie garages op het kavel. Mogelijkheden te over dus. U kunt gaan verhuren en zodoende volop rendement realiseren.

Aan de zuidelijke rand van het prachtige historische stadje Quedlinburg ligt dit mooie stukje grond, bebouwd met 4 bungalows en 3 garages. Verder is er nog een 5e gebouw dat ook tot bungalow kan worden omgebouwd, en zelfs een van de garages is eigenlijk al voorbereid tot ombouwen.

Alles met aansluitingen op de eigen Klärgrube, die alles op biologische manier zuiver maakt, dit wordt ieder jaar getest.  Dus weinig afwateringskosten.

De 4 bungalows zijn in een perfecte conditie, alles helemaal nieuw ingericht, voorzien van vele gemakken, waaronder afwasmachines etc.

Moderne bedden, wand- en vloerverwarming, dit laatste alles elektrisch, zou dus ook met zonnepanelen kunnen.

Iedere bungalow is voorzien van top-isolatie, met ondermeer een echt biodak.

De tuin is volledig aangelegd en zeer mooi vorm gegeven. Waarbij iedere bungalow een aparte beschutte zithoek heeft, dat de privacy van ieder bezoeker waarborgt.

Ook is er in de tuin een heerlijke overdekte zitgelegenheid voor zeker 20 personen, dus grote familiefeesten zijn hier goed te realiseren.

Het terrein is van twee kanten via een niet verharde maar prima te berijden weg te bereiken. Met voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur.

Quedlinburg heeft door zijn beroemde Kerstmarkt, concerten en beroemde vakwerkhuizen een garantie  voor bezoekers het gehele jaar door.

Het geheel is alleen als één koop te realiseren en geeft een hoog rendement, ca. 20% is goed te realiseren.

 

Vraagprijs: 395.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 % (ex. btw)

(met BTW NL 21 % OF met BTW DE 19 %)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-03-22  Plaatsingscode: HJ-QB-HS-361-H

Object kenmerken
  • Huis