INVESTERINGSOBJECT 25 % RENDEMENT!

Onder aanbieding
Omschrijving

INVESTERINGSOBJECT 25 % RENDEMENT!

Huis - Thüringen

***IN OPTIE***

Dit woonhuis op eigen grond wordt te koop aangeboden in verhuurde staat, dus direct rendement! Het is een groot woonhuis aan de rand van het dorpje, midden in de natuur, in de gemeente Kyffhäuserland, Kyffhäuserkreis in Thüringen.

Het omvat twee kavels van in totaal ruim 600 m2. Het woonhuis heeft beneden een woonkamer, badkamer, dubbele keuken en nog een woonkamer (of slaapkamer). Boven min of meer 6 kamers. Dan nog een grote zolder. En een grote werkplaats annex garage. Verder vlak tegenover het pand staat een grote schuur met grote tuin van 450 m2.

Wegens herstructureren van de beheerportefeuille wordt dit nu door de huidige verhuurder en eigenaar te koop aangeboden. Het gaat hierbij om een vaste niet-onderhandelbare verkoopprijs. De huurinkomsten bedragen momenteel tussen de 550 en 850 euro. Momenteel worden kleine herstelwerkzaamheden doorgevoerd.

De vaste verkoopprijs bedraagt 36.000 euro. Inclusief alle bijkomende kosten zit u ongeveer op 41.000 euro totaal. Hier is een volledige huurprijs van 850 euro op toeberekend. Dan heeft u een rendement van bijna 25 % ! Ook met de minimumhuur van 550 euro per maand zit u alsnog op een rendement van 16 %. Kom daar maar eens om in Nederland….

Meer informatie is mogelijk onder opgave van uw volledige contactgegevens via email.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 36.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-05-21  Plaatsingscode: PK-SG-HS-258

 

 

Object kenmerken
  • Huis