INVESTERINGSOBJECT MET 15 % RENDEMENT

€ 36.500,- all in
Omschrijving

INVESTERINGSOBJECT MET 15 % RENDEMENT

Huis - Nordhausen, regio

In de Landkreis Nordhausen (Thüringen, Middenduitsland) wordt een groot pand in verhuurde staat aangeboden. Het is een oud maar redelijk groot woonhuis met twee grote schuren op eigen grond van circa 1.000 m2. In het centrale dorpshart van een klein plaatsje. Gunstig gelegen.

Het woonhuis (vakwerkhuis) heeft een bebouwde oppervlakte van 125 m2 en een beschikbare woonoppervlakte van zeker 135 m2 (2 verdiepingen). Een schuur heeft een bebouwde oppervlakte van 120 m2 en de ander 70 m2. Door de behoorlijke kavelgrootte is er ook een flinke tuin.

Dit pand wordt in verhuurde staat aangeboden. De huur is blijvend laag en kan niet verhoogd worden. Omwille van de privacy zijn geen foto’s beschikbaar. De hier getoonde foto is indicatief en puur als voorbeeld bedoeld, het betreft dus niet het bewuste pand.

 

Totale aankoopsprijs: 36.500,- euro.

Inclusief kosten koper.

 

Rendement: 15 %.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-03-21  Plaatsingscode: PK-GL-HS-237

Object kenmerken
  • Huis