INVESTERINGSPAND MET RENDEMENT

€ 192.000,- k.k.
Omschrijving

INVESTERINGSPAND MET RENDEMENT

Huis - Thüringer Wald

Dit grote woon- en horecapand ligt in een klein stadje aan de rand van het Thüringer Wald. Voorheen was het een café-restaurant met zaal en ijsverkoop. Verder zijn er drie appartementen. Het staat op eigen grond van bijna 1.000 m2 dus een grote besloten binnenhof is aanwezig.

Ook nog extra aanbouw en schuren etc. Totale woonoppervlakte is ca. 220 m2. Momenteel zijn 2 appartementen verhuurd en komt 1 appartement vrij bij aankoop met een grootte van ca. 92 m2 met eigen dakterras. Ook een deel van de bedrijfsruimte is verhuurd.

U kunt hier dus zelf gaan wonen en dan heeft u meteen een rendement van ca. 9.5 % oftewel ruim 1.500 euro per maand! Dan kost uw huis dus geen geld maar levert het wat op! Uiteraard is het ook mogelijk om het derde appartement te gaan verhuren.

 

Vraagprijs: 192.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 %

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 15.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 23-02-2023  Plaatsingscode: JJ-OD-NI-487

Object kenmerken
  • Huis